Dobjátok fel az együttlétet szexi játékokkal

3404

A szexet nem csak új helyszínekkel és pózokkal lehet feldobni, hanem egy kis játékossággal is. Húzzátok egymás agyát, és a vágyak az egekbe szöknek. Íme három szexi játék!

Strip-pong

Az ebédlő asztal tökéletes hely erre a játékra. Helyezzetek műanyag poharakat V-alakban az asztal mindkét végére, és szerezzetek pár pingpong labdát. Az asztal egyik végébe te állj, a másikba a párod, és kezdődhet a játék! A cél, hogy beletaláljatok az asztal túloldalán található poharak bármelyikébe. Egyszerre csak az egyikőtök dobjon! Ha egyikőtöknek sikerült beletalálnia a pohárba, akkor a másiknak le kell vennie egy ruhadarabot.

Kéjes kártyák

Vegyetek elő egy pakli kártyát, és mindegyik színnek adjatok egy jelentést. Például a kőr legyen a csók, a káró az orális szex, a treff a kézzel izgatás, a pikk pedig a masszázs jele. A kártyákon lévő szám pedig azt jelenti, hány másodpercig kell csinálni azt a bizonyos cselekvést. Keverjétek meg a paklit és húzzatok! Amit húzol, azt kell csinálnod a másiknak. A káró 9-es tehát azt jelenti, hogy 9 másodpercig izgatod a száddal párod nemiszervét.

news_7976_5_izgato_szexualis_jatek_a_hetvegere

Egy lépést előre, egy lépést hátra

A nő feküdjön az ágyba anyaszült meztelenül, lehetőleg valami szexi pózban. A srác álljon meg a hálószoba ajtóban. A lány tegyen fel kérdéseket magával kapcsolatosan, amikből kiderül, mennyire ismeri őt a párja. A kérdések lehetnek szexik, mint például, hogy melyik a kedvenc póza, vagy hétköznapiak is, mint, hogy melyik a kedvenc színe. Ha a srác jól válaszol, egy lépést előre léphet, ha nem, akkor ugyanennyit távoodnia kell. Teljesen fel fogja húzni a játékos várakozás!

(forrás: egeszsegtukor)