Csavard el a pasid fejét, vigyél erotikát a leghétköznapibb dolgokba is!

2233

Unalmas, hogy sosem történik otthon semmi? Szinte rád se néz a pasid? Hát tegyél róla, hogy foglalkozzon veled! Bújj ki a hétköznapok bejáratott menetéből, dobd fel a hangulatot, egy kicsit legyél másmilyen, mint szoktál. Vagy legyél olyan, amilyen voltál, vagy amilyen lenni szeretnél! Vedd kezedbe az irányítást, és intézd úgy, hogy legyen szex!

620x0

Nem kell álnoknak lenned ahhoz, hogy megvezesd a férfit. Elég, ha rafináltan szexi vagy és okos játékos!
Légy újra kiismerhetetlen vadragadozó, legalábbis a szemében. Hidd el, menni fog! Slusszpoén, hogy te is élvezni fogod!

620x0 (1)

Libbents szexit!

Ez bizony elég szép kis indítást ad a gondolatoknak. A legtanítónősebb szoknyádhoz húzz csipkés combfixet! Persze ne látsszon ki alapból, épp csak a kellő pillanatban. Akkora villanást fog okozni az agyában, mint egy atombomba.

620x0 (2)

Hagyd, hogy hallja a sikamlós szavakat

Lusta, már-már lapos az este? Kinyúlt mackóban hevertek, de tudnál jobbat is? A rafinált nő ilyenkor bedobja a zseniális trükköt! Így járj el: intézd úgy, hogy a barátnőd rád csörögjön telefonon, és rezzenéstelen arccal, de jó hangosan kezdj el neki szextanácsokat osztani.

Lehetőleg olyan részletesen, mintha épp csinálnád is. Ne félj. Fogod!

620x0 (3)

A nőcisen elcsacsogott szexmagyarázat akkor is jól jön, ha még nem jöttetek össze, de például egy irodában dolgoztok. Tuti meg fog veszni a laptopja mögött!

7437640db45c9ac371874c3d0a94942daf5f68d2

Nincs rajtam bugyi!

Uncsi meló? A családi buli? A partiforgatag? Ideje bedobnod az atombombát! Igen, épp akkor, amikor valami nagyon másról megy a téma, és tudod, hogy remekül nézel ki, de nem érhet hozzád.

620x0 (4)

Súgd meg, hogy nincs rajtad bugyi. Ne mondd, csak leheld a szavakat, és a nyelved hegyével egy pillanatra érintsd meg a fülcimpáját. Rebegd el neki, mit fogsz vele tenni, ha vége a jelenésnek.

620x0 (5)

Illegesd magad szexi szerelésben!

A lakás bármely pontja izgalmas színtér lehet, ámde mégis a konyha a legmegfelelőbb hely, ha ilyen bevetésre készülsz. Szex és kaja együttmindig nyerő páros! Az ételt apró falatonként add a szájába, közben nyelveddel mutasd, neked mennyire ízlene. Hogy kívánod te is! De engedd, hogy hozzád érjen, csigázd fel, ezúttal te diktálsz!

620x0 (6)

Fontos persze, hogy a szexi szakácsnő szerepre csak te készülj előre, ő ne tudja, hogy vacsora után milyen kivételes gyönyör lesz a repeta. Szóval ne szólj neki, ne hívd fel a figyelmét, várd meg míg arra somfordál, és véletlenül lát meg. Átütő lesz a siker, elhiheted!

620x0 (7)

Kéjesen nyalókázz

A legcukibb a legtutibb ötlet. Teljesen hétköznapi tárgyakkal imitálj őrjítő szexis mozdulatokat! Egy nyalóka, egy fakanál, vagy épp a mobilod is jöhet ilyenkor. Csinálj úgy, mintha életre kelnének a tárgyak körülötted, és minden amihez érsz, átvenné  a szexuális gerjedelmet.

620x0 (8)

Persze mindezt angyali, ártatlan arccal, mintha neked fogalmad sem lenne miért is történik mindez. Ne félj, ő tudni fogja!

620x0 (9)

(forrás: ripost)