Családi háromszög

1710

Felesége az utóbbi időben elhidegült tőle, ezért a férfi azonnal harmadik félre gyanakodott. Segítséget kért, hogy megbizonyosodjon a dologról.

A 33 éves csinos tánctanárnő, Ambert Telford néhány hónapja távolodott el férjétől, és keresett másnál szexuális gyönyöröket. A magánnyomozóra várt a hálátlan feladat, hogy bizonyosságot szerezzen erről a feldúlt férjnek.

A magánkopónak nem kellett sokáig szimatolgatnia, hamarosan olyan titkot leplezett le, amire a férj nem számított. A nőnek ugyanis a férfi 17 éves fiával volt viszonya, a táncstúdióban érték tetten szerelmeskedés közben. Az apa sokkot kapott – írja a Mirror.

A rendőrség letartóztatta az asszonyt, aki mindent bevallott. Elmondta, hogy először csak flörtnek indult a dolog, táncruhákat vett a fiúnak, hogy elindulhasson a nagyobb versenyeken, végül egymásba gabalyodtak, és ahol csak tudtak szexeltek, legyen szó a táncstúdióról, a nő kocsijáról, a férjével közös házukról.

69157_fiavalcsalta-640c

Az eset még tavaly novemberben történt, azóta lezajlott a bírósági tárgyalás is, ahol szexuális bűnelkövetőként rögzítették. 30 napot előzetes letartóztatásban volt, 150 óra közösségi munkára ítélték, de szerencséjére felfüggesztett büntetéssel megúszta a megrontást. Férje természetesen elvált tőle, és a táncstúdió sem működik már.

(forrás: kiskegyed)