Csábításra fel! Íme 6 trükk, amivel bármelyik férfi a Tied lehet!

2397

 

Az evolúció és a természet törvényei tartják lendületben a világot. Bár nem is gondolnád, de a párválasztásban is állati ösztönök uralkodnak.Tudat alatt a legerősebb, a legtermékenyebb, a legegészségesebb partnertt keressük. A férfiaknak is ugyanezek a szempontok fontosak.Most megmutatjuk, hogyan lehetsz tökéletesen vonzó, hogy a domináns hím a te kegyeidért harcoljon.

620x0 (15)

1. Szélesebb csípő

A csípő egyébként is nagyon szexi testrész. A szélesebb sokkal vonzóbb a férfiak számára, ugyanis ez esetben könnyebb a szülés.

Olyan üzenetet hordoz, aminek az ösztönök nem tudnak ellenállni!

2. Bársonyos hang

A búgó, szexi hang a nő legnagyobb fegyvere. Kedvességgel és a bársonyos, simogató szavakkal szinte bármit elérhetsz. Melegséget és biztonságot közvetít a pasi felé.

3. Egészséges, csillogó haj

620x0 (16)

A legbiztosabb jele, hogy kicsattansz az egészségtől, ha gyönyörű, dús és hosszú hajzuhataggal rendelkezel. A nő igazi koronája a csillogó haj.

4. Mosoly

620x0 (17)

Annál vonzóbb nincs a világon, mint ha harmóniát és boldogságot sugárzol. Az emberek szeretnek a közeledben lenni, mert mindig pozitív vagy. A mosoly a kommunikáció legegyszerűbb és legszebb módja.

 

5. Kevesebb, természetes smink

Ha feltűnő akarsz lenni, a kevesebb több elvet kövesd. Bár egy erős sminkkel valóban kiemelkedhetsz a tömegből, de még jobb, ha bájos vagy és kecsességeddel kelted fel a férfi érdeklődését. A természetes, natúr színekkel próbálkozz. Ne viselj álarcot!

6. A szenvedélyes vörös szín

620x0 (18)

Ahogy az állatvilágban, úgy az emberi szerelemnél is fontos, hogy díszesen pompázz. A vörös szín a legegyértelműbb felhívás keringőre. Fesd ki a körmöd, viselj vörös ruhát vagy egyszerűen csak használj magában vörös rúzst. Ellenállhatatlan és szexi leszel. Ezt a jelzést nem lehet félreértelmezni.