[ad_1]

Minden lány szorongva várja az első menstruációját. A legtöbben titkolják azt is, ha még nem jött meg, illetve azt is, ha már rendszeres, maximum az édesanyjukkal közlik. Pedig nem kell, hogy ezt az egész témakört szégyen vegye körül.

A floridai Jacksonville-ben élő, 12 éves Brooke Lee családja egyáltalán nem tartotta tragikusnak, vagy titkolnivalónak a lány első menzeszét. Fogták magukat, és csaptak egy vidám ciklusbulit belőle dekorációval és tortával. Mert  miért ne ünnepelhették volna meg? Csak a családtagok és a szűk baráti kör volt jelen, Brooke pedig több hónapra betárazhatott az ajándékba kapott betétekből és tamponokból.

sub-buzz-28854-1484561744-6

A buli, amit egyébként a netezők egyszerűen imádnak, az anyuka ötlete volt, aki tudta, hogy Brooke nagyon félve várja az első menstruációját, tele van szorongással. Az ünnep nagyon sokat oldott a feszültségen, Brooke megtanulta, hogy ez egyrészt egy természetes esemény, másrészt pedig azt, hogy nincs benne semmi tragikus vagy félelmetes. Pláne úgy, hogy a családja, barátai mindig mellette állnak.

Gratulálunk a ciklusodhoz! torta

Gratulálunk a ciklusodhoz! torta

Forrás: BuzzFeed