Ha panaszkodtál már a munkahelyedre, hogy túl meleg, vagy túl hideg van, esetleg túl poros környezetben dolgozol, akkor nézd meg az alábbi videót. Vannak igencsak veszélyes munkahelyek, ahol, a szép pillanatokon túl, soha nem tudhatod, hogy hogyan végződik a napod.

 

oroszlan

 

Állatokkal foglalkozni igencsak szép szakma lehet, tele van kihívással, szórakozással, de számos felelősséggel és veszéllyel is. A békésen sétálgató, gyönyörű nagytestű állatok mellett az élet csodaszép, hiszen nem egy poros irodában kell üldögélni egész nap a számítógép mellett.

Aki ilyen helyen dolgozik, lehetősége adódik arra, hogy egészen közelről figyelhesse meg az állatok életét, viselkedését. Azonban a látszólag nyugodt, és jólnevelt állatok igencsak kiszámíthatatlanok.

ERRŐL TUDNIA KELL  Az oroszlán elkapott egy újszülött antilopot. Azonban, egyáltalán nem az történt, amire számítanál!

Az alábbi videóban láthatjuk, hogy egyik oroszlán egyik percről a másikra, hirtelen rátámadt a gondozójára. Ki gondolta volna, hiszen annyira nyugodtan viselkedett. Másodpercek alatt a békés hangulat vérremenő támadássá alakult.

Még szerencse, hogy a másik gondozó másodpercek alatt ott termett, és megmentette a kollégáját. Igencsak izzasztó pillanat volt, akár végzetes kimenetele is lehetett volna a támadásnak.

Hozzászólás