Azt hitték, egyedül vannak a tengerparton, de tévedtek – Túlvilági alakot fotózott a szerelmespár?

1178

Úgy tűnik, a szellemek és túlvilági lények nagyon szeretnek idilli, békés képek hátterében feltűnni. Ezt bizonyítja legalábbis annak a párnak az esete, akik a naplemente színeiben pompázó tengerparton örökítettek meg – valamit. Mutatjuk!

 

Mi van a vízben?

A viralnova szerint a helyszín Florida, Redington Beach. Egy szerelmespár vakációzik, és mint mindenki más, szerettek volna készíteni egy közös fotót a parton, hiszen épp ment le a nap, szépek voltak a színek, szép volt a környezet, szép volt minden. Mielőtt pózoltak volna, kattintottak egy párat próbaként, hogy megnézzék, ezek mellett a fényviszonyok mellett milyen képek készülnek. Amikor azonban visszanézték a felvételeket, az egyik fotón valami különösre lettek figyelmesek. Látod?

jetipar1_viralnova_com_2016

 

Van ott valaki

jetipar2_viralnova_com_2016

Őt bizony nem lehet nem észrevenni

Oké, most mondhatod azt, hogy csak egy strandoló, aki szeretett volna a naplemente fényeiben megmártózni a tengerben. De vajon akkor is kitartasz az álláspontod mellett, ha azt mondjuk, hogy a következő fotón, amit néhány másodperccel ezután készítettek, már nem volt rajta?

jetipar3_viralnova_com_2016

Hova lett?

Vadabbnál vadabb elméletek kaptak szárnyra a fotók megjelenése után – olvasd el, mik a lehetséges megoldások!

Jeti vagy szellem?

Mindenkinek, aki látta a fotókat, volt valami elmélete arról, ki lépked a habokban. Sokak az egyszerűbb utat választották, és azt állították, csak egy fürdőző, míg mások szerint eltávozott lélek jelent meg. Meglepő vagy nem, de olyanok is voltak, akik szerint egyenesen a jeti tete tiszteletét a parton. Mi nem akarunk állást foglalni, döntsetek ti!

jetipar_viralnova_com_2016

A közös fotó a tengerparton – jeti és kísértet nélkül

Hozzászólás