Az orvosoknak el kellett mondaniuk valami szörnyűt ennek a nőnek. De nézd meg, hogyan néz ki ma.

2351

2013-ban, ez a fiatal svéd lány, Cazandra Zetterberg, 19 éves volt, és az anorexia nervosa egy különösen súlyos válfajában szenvedett. Éheztette magát, amíg a súlya mindössze 30kg lett, és nem volt más, mint a csont és bőr.

Egy nap a kórházba került, mert a test hőmérséklete drámaian lecsökkent. Az orvosok félve tájékoztatták a lehetőségeiről: vagy megpróbál hízni, és szembenéz a félelmeivel, vagy meg fog halni.

anorexia

 

Ettől a hírtől nagyon megijedtek, és a családja arra motiválta, hogy változtassa meg az életét. Mindannyian rettenetesen aggódtak Cazandráért, különösen a húga. Nézzük meg ezeket a képeket a tiniről, nem csoda, hogy mindenki féltette.

anorexia

Hozott egy döntést, hogy harcolni fog az anorexia ellen. A harc nehéz volt. Sajnos, sok fiatal nem tud szembeszállni ezzel a szörnyű betegséggel, és a végén az életükkel fizetnek. Cazandra elhatározta, hogy elkerüli ezt a sorsot. Elkezdte megtanulni, hogyan kell megfelelően táplálkozni. Megtanulta, hogyan kell egészségesen és kiegyensúlyozottan étkezni, és elkezdte újra élvezni az életet. A sikereit is érdemes megnézni!

 

Ma Cazandra hihetetlenül fitt. Tornázik rendszeresen, és képeket posztol magáról az interneten. Azt reméli, hogy ezzel inspirálja a többi embert, aki táplálkozási zavarral küzd. Megmutatja nekik, milyen csodálatos változásokat lehet véghez vinni.

Azelőtt teljesen meg volt rémülve az édességtől, de ma már Cazandra képes élvezettel nassolni.

Amíg anorexiás volt, rengeteg bőrproblémái voltak. De ma a bőre újra egészséges és sugárzik a boldogságtól.

Cazandrából sikeres fitneszedző vált. Az Instagram oldalon bemutatja, hogyan figyel oda a helyes táplálkozásra és melyik fitnesz program következik. Alaposan dokumentálta a különbséget, hogy hogyan nézett ki anorexiásan, és most.

anorexia

Most már az izmoknak köszönhetően nőies vonalakat láthatunk, míg korábban csont és bőr volt.

Úgy néz ki, most már sokkal jobban érzi magát a bikinijében.

A családja nagyon boldog, hogy Cazandra úgy döntött élni akar, és megnyerte a csatát az anorexiával szemben. Reméli hatással tud lenni másokra is.

Micsoda egy erős és inspiráló fiatal nő!