Az örökbefogadó anya elmenekül, amikor meglátja a kislánya arcát – amit az édesanya ezután tesz, az óriási

7550

A Floridából származó 36 éves Chrisitna Fisher végre élvezhette egy éves kislányát Abigail Lynn-t. Terhessége nem volt olyan könnyű mert akkor éppen munkanélküli volt.

Egy lakókocsiban lakott és úgy gondolta, ez nem a megfelelő hely ahhoz, hogy egy gyermeket felneveljen – ezért úgy döntött a kislányát örökbe adja. De ez nem úgy történt, ahogy az édesanya ezt elképzelte.

 

De amikor Abigail 2016. január 1-én világra jött, az orvosok észrevették hogy a kislány rendellenességgel született. Ezt senki sem vette észre a terhességi ultrahang felvételeken.

Mikor az örökbefogadó anyuka Abigail-t először meglátta, elsírta magát és azonnal elrohant. Nem akarta a kislányt örökbe fogadni.

 

Christina látta az örökbefogadó édesanya hisztérikus reakcióját és ahelyett, hogy elszomorodott volna, inkább egy égi jelnek tekintett. Úgy döntött, nem adja örökbe kislányát, már túlságosan szerette őt. Arra gondolt, hogy akkor elfogadja akkori szegényes életkörülményeit és elhatározta, minden tőle telhetőt megtesz a kislányáért.

Nagyon élvezte az anyaságot és sok szeretetet akart adni a kicsinek.

 

Az orvosok néhány vizsgálat után megállapították, hogy a kislány a Threacher Collins szindrómában szenved, ami az arckoponyát és az arcot érintő születési rendellenesség.

 

Ezzel a betegséggel a kislány teljes értékű életet élhet, de nem lesz könnyű élete. De az édesanya nagyon pozitívan gondolkodik és felkért egy profi fotóst, hogy kislányáról szép képeket készítsen.

Chrisitina a képeket feltette az internetre és ezután egy teljesen idegen ember gyűjtőakciót kezdeményezett az édesanya számára, hogy kislányát rendesen fel tudja nevelni. Rövid idő alatt 23 000 eurót sikerült összegyűjteniük.

A világon nagyon sokan úgy gondolják, Christina bebizonyította, hogy ő egy igazi édesanya – aki gyermekéért mindent megtesz a sok nehézség ellenére. Te is egyetértesz ezzel?