Parfüm kalauz férfiaknak-II.rész - Sztár Café

Sztár Café

Illatok

Az illatok bűvöletében – Parfümkalauz férfiaknak – II.rész

A férfi szépségápolás megkoronázása a parfüm. Igényes öltözékhez, frissen borotvált archoz, finoman manikűrözött körmökhöz egy igazán kellemes, megfelelően kiválasztott illat dukál.

Kalauzunk 4 különböző férfitípust mutat be 4 héten át, melynek segítségével az erősebbik nem képviselői is elsajátíthatják az illatválasztás csínját-bínját. Második kategóriánk a sikeres, energikus, magabiztos manager típusú férfiaknak mutatja be a leginkább megfelelő parfümöt. Ez a típus igazi ambiciózus, mind munkáját, mind magánéletét tekintve. Kedvenc összeállítása az öltöny-nyakkendő, tudatosan építi kapcsolatait, s minden lépését alaposan megfontolja. Ragaszkodik a márkás luxus termékekhez, ruha neműkhöz, kiegészítőkhöz, s ez fontos szerepet játszik a megítélésében is.

Az igazán igényes parfümválasztók gondolnak arra, hogy két különböző parfümöt alkalmazzanak más napszakokban. Napközben kevésbé erőteljes illatokat célszerű választani, hisz akkor az öltözékünk is visszafogottabb. Ehhez a típushoz leginkább a fás illatok illenek, melyek többnyire száraz hatásúak, olyan jegyek a meghatározó alkotóelemeik, mint a szantálfa, a pacsuli, a cédrus, és az egyik kedvenc férfias komponens, a vetiver. Első ajánlatunk egy klasszikus Creed parfüm. Az Umbra példaértékű szignatúraillat a kifinomult és már élettapasztalattal rendelkező uraknak.

umbra

Második ajánlatunk egy igazi olasz különlegesség a Profumum Roma Antico Caruso parfümje. Az Antico Caruso a régi szabóságok és borbélyüzletek hangulatát idézi, a rég elfeledett úriemberek bőrébe bújtat. Lüktető citrus, finoman édes mandula, és meleg fák. A hagyományosan vett jó ízlés, az úriemberek férfias nyugalmának státuszszimbóluma. A tradicionális borbélyüzlet miliője. Az Antico Caruso-val egy letűnt világ kel életre a maga olasz módján.

parfum-3
Harmadik ajánlatunk Trumper férfias, magabiztos esszenciája, az Eucris, egy tekintélyt parancsoló illat. Azon ritka illatok egyike, mely kifogástalan ízlésről, stílusról árulkodik még akkor is, ha nem veszünk fel hozzá öltönyt. A Trumper Eucris olyan erővel mossa le az eldobható tucatillatokat a porondról, hogy nem tehetünk mást, mint fejet hajtunk. Az Eucris hírneve oly mérvű, hogy számos irodalmi műben jelenik meg; például Ian Fleming népszerű irodalmi alakjának, James Bondnak is a kedvenc illata.

eucris
Alkalomra, estélyre, buliba mindenképp erőteljesebb, karizmatikusabb illatot válasszunk, mely egész este körülleng minket. A Creed megalkotta az igazán karizmatikus férfi esti parfümjét, az Aventust. Olivier Creed mesterparfümőr legújabb alkotását egy történelmi császár viharos élete ihlette, aki háborúzott, békét kötött és szerelembe esett – aki lóháton lovagolt a győzelembe. A Napóleon ihlette parfüm arra született, hogy megünnepelje mindazt, ami egy férfit sikeressé tesz. A kiváló alapanyagokat Erwin Creed válogatta és gyűjtötte be a világ számos tájáról, az esszenciákat ezután a francia műhelybe szállították, ahol apa és fia – a mesterparfümőr, Olivier Creed és Erwin Creed – szakértő keze között, a tradicionális módszereket alkalmazva megszületett az Aventus.

aventus

Cikksorozatunk következő részében a kalandor, bohém, vidám típusú férfiaknak ajánljuk a hozzájuk leginkább illő parfümöt. Tartsatok velünk jövő héten is!

forrás: http://www.parfumneroli.hu/parfum-ferfi/#scentgroup_29

48 hozzászólás

48 Comments

 1. Pingback: Google

 2. Pingback: menage a trois harness

 3. Pingback: Silicone

 4. Pingback: free download for pc windows

 5. Pingback: free download for windows 10

 6. Pingback: The Rabbit Dildo

 7. Pingback: work at home

 8. Pingback: Chaga Pilz

 9. Pingback: Masturbator Vibrator

 10. Pingback: home depot

 11. Pingback: nike jordan

 12. Pingback: clitoral stimulator

 13. Pingback: true wireless headphones

 14. Pingback: mulvadi kona coffee beans

 15. Pingback: 100% pure mulvadi

 16. Pingback: papaya

 17. Pingback: oh naughty rabbit vibrator

 18. Pingback: work from home jobs 2017

 19. Pingback: rotating vibrator

 20. Pingback: relationship confessions

 21. Pingback: plug toy

 22. Pingback: Ratings and reviews

 23. Pingback: ιστοσελιδες

 24. Pingback: machu picchu tours

 25. Pingback: peru travel

 26. Pingback: sex toys for couples

 27. Pingback: rabbit vibrator

 28. Pingback: cash loans

 29. Pingback: rapid weight loss

 30. Pingback: makeup lips

 31. Pingback: desinfectionpunaisedelit

 32. Pingback: Anal Toys

 33. Pingback: wet wabbit vibrator

 34. Pingback: Bangin' Betty Stroker Kit

 35. Pingback: thrusting vibrator

 36. Pingback: funny

 37. Pingback: Swan Wand Massager

 38. Pingback: penis pump

 39. Pingback: g spot

 40. Pingback: adam and eve sex toys

 41. Pingback: sex comedy

 42. Pingback: szybkie pozyczki

 43. Pingback: cyprus shops

 44. Pingback: photography

 45. Pingback: s health iphone

 46. Pingback: forex signal list pro

 47. Pingback: amazon product Seo

 48. Pingback: best gaming mice

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top