Az édesanya kislányáról talált egy képet az interneten – felbőszült mikor látta hogy a képet szerkesztették

1638

A svéd származású Caroline Enterfeldt 27 éves anya, két gyermeke, Maximilian és Jayden. Carolinenek van Instagram oldala, ahol másokhoz hasonlóan megosztja családi életét.

A lány hihetetlenül édes gyerekei népszerűek, jelenleg közel 15.000 követője van oldalának. Rengeteg üzenetet kap, tele aranyos szívekkel és kedves szavakkal.

Egy idő után az édesanya észrevette, hogy képeit idegenek használták fel és más oldalakon közölték.  De nem nagyon aggódott emiatt, egészen addig amíg meg nem látott egy furcsa képet, írta a Buzz.

Akik a képet feltették, teljesen átformálták a kislány külsejét. Más lett a bőre színe, a szeme intenzív kék színt kapott.

💓 👀

A post shared by @chrysusbitch on

Az édesanya látta, hogy több ezer emberi figyelt fel a képre és sokan reagáltak is rá. A Twitteren egy felhasználó szintén manipulálta a képet és közzétette a manipuláció előtt és után, aztán ezt a szöveget írta mellé:

„Elegem van abból, ahogy az emberek kisgyerekek képét szerkesztik és olyanra változtatják, ami szerintük “édesebb” és aranyosabb. Arra gondoltan, hogy  a szociális média világában szebbek. Ez a kislány pedig úgy gyönyörű ahogy van.”

A reakciók özönlöttek erre a bejegyzésre. Sokan felháborodtak azon, hogy a képek szerkesztésében már odáig jutott a világ, hogy már a gyermekek fényképét is sokan átalakítják.

Van egy olyan trend az interneten,  hogy feltesznek egy képet valakiről, átalakítják azt majd megkérdezik az embereket szavazzanak, melyik a „szép”.

Ez egy nagyon bizarr trend, amely arra ösztönzi az embereket, hogy állandóan alakítsanak a megjelenésükön és azt szuggerálja, hogy nem mindenki elég jó.

Most úgy tűnik, hogy ez már lassan a  gyermekeinkre is vonatkozik.

Úgy gondoljuk fontos lenne, hogy ez a trend ne vonatkozzon gyermekeinkre. Ha összefogunk, remélhetőleg együtt sikerül elérnünk, hogy ez a trend nagyon rövid életű legyen.