Árulkodó jelek a plasztikázott mellekről

4177

Néha bizony nehéz megmondani, hogy egy nő mellei igaziak-e vagy sem – hála az egyre nagyszerűbb plasztikai sebészeknek. De azért van 5 dolog, ami árulkodó.

1. Túl közel vannak egymáshoz

A letöbb nő mellei között van egy körülbelül 5-7 centiméteres távolság. Ha úgy látod, hogy egy hölgy mellei nagyon közel vannak egymáshoz, akkor valószínűleg szilkon melleket látsz.

2. Túlságosan fent vannak

Normál esetben a női mellek a hónalj magasságában kezdődnek, viszont az implantátumokat magasabbra helyezik. Ez főleg fürdőruhában látszik, mert amúgy a push-up melltartók is felnyomják a melleket a nyakba.

news_8143_5_jel_szilikon_mellek

3. Olyanok, mint a sárgadinnyék

A természetes mellek körte vagy könycsepp alakúak, a szilikon mellek ellenben kerekebbek, inkább sárgadinnye alakúak. Ez azért van, mert az igazi mellek a természet törvényeinek engedve alul kerekebbek, míg a szilikonnal teljesen feltöltik a mellet, ezért felül is kerekek.

4. Láthatod a sebhelyeket

A plasztikai sebészek négy ponton tudják behelyezni az implantátumokat, és mindegyik heget hagy.  Vagy a köldök felett, vagy a mellek alatt, vagy a mellbimbók körül, vagy a hónaljnál maradnak látható sebhelyek.

5. Lötyögő hangot hallat

Nem könnyű meghallani, de egy intim szituációban tisztán hallható a sóoldattal töltött implantátumok lötyögő hangja.

(forrás: egeszsegtukor)