A vércsoportod megmondja milyen vagy az ágyban!

5168

A vércsoport meghatározhatja a hozzánk illő diétát, vallhat a temperamentumunkról és nem utolsó sorban a hálószobai szokásainkról is. Lássuk, hogy ez utóbbival kapcsolatban mit árul el rólunk a vércsoportunk típusa!

 

“A” vércsoport

Az “A” vércsoport a 0-ás után a leggyakoribb vércsoportfajta, a lakosság viszonylag nagy része ebbe a csoportba tartozik.
Ezek az emberek az ágyban általában könnyen elengedik magukat, képesek megújulni és gyakran lepik meg a másikat valami újdonsággal.
Kreatív és leleményes az ágyban, partnerüket is ilyen alapokon választják.

“B” vércsoport

A “B” vércsoportba tartozó egyének visszafogottabbak és szolidabbak, mint más vércsoportú társaik. A hancúr érdekli őket, de amikor ennek a gyakorlatba való átültetéséről van szó, akkor néha nem tudják kellőképpen elengedni magukat.
Nem kezdeményeznek, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem értékelik és élvezik az lepedőakrobatikát.

“AB” vércsoport

Az “AB” vércsoportú emberekre a kettősség lehet jellemző. Általában sokat foglalkoztatja őket a vadabbnál, vadabb hancúr, amit el is képzelnek,
de néha ezek megvalósítását megakadályozza valami.
Ez a valami lehet önbizalom probléma vagy a dolgok túlbonyolítására való hajlam is.

“0″ vércsoport

A híresen jó hancúrpartnerek a nullás vércsoportból kerülnek ki. Sokan vannak és szinte mindannyian temperamentumos, kreatív és az újdonságokra nyitott személyek, legyen az egy új lepedőakrobatikus mutatvány vagy akár egy új partner.
Az ebbe a vércsoportba tartozók elkápráztatják partnerüket, akiből így a legjobbat hozzák ki.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Hozzászólás