A vércsoport meghatározhatja a hozzánk illő diétát, vallhat a temperamentumunkról és nem utolsó sorban a hálószobai szokásainkról is. Lássuk, hogy ez utóbbival kapcsolatban mit árul el rólunk a vércsoportunk típusa!

 

“A” vércsoport

Az “A” vércsoport a 0-ás után a leggyakoribb vércsoportfajta, a lakosság viszonylag nagy része ebbe a csoportba tartozik.
Ezek az emberek az ágyban általában könnyen elengedik magukat, képesek megújulni és gyakran lepik meg a másikat valami újdonsággal.
Kreatív és leleményes az ágyban, partnerüket is ilyen alapokon választják.

“B” vércsoport

A “B” vércsoportba tartozó egyének visszafogottabbak és szolidabbak, mint más vércsoportú társaik. A hancúr érdekli őket, de amikor ennek a gyakorlatba való átültetéséről van szó, akkor néha nem tudják kellőképpen elengedni magukat.
Nem kezdeményeznek, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem értékelik és élvezik az lepedőakrobatikát.

ERRŐL TUDNIA KELL  A legdurvább újévi szokások a világ minden tájáról!

“AB” vércsoport

Az “AB” vércsoportú emberekre a kettősség lehet jellemző. Általában sokat foglalkoztatja őket a vadabbnál, vadabb hancúr, amit el is képzelnek,
de néha ezek megvalósítását megakadályozza valami.
Ez a valami lehet önbizalom probléma vagy a dolgok túlbonyolítására való hajlam is.

“0″ vércsoport

A híresen jó hancúrpartnerek a nullás vércsoportból kerülnek ki. Sokan vannak és szinte mindannyian temperamentumos, kreatív és az újdonságokra nyitott személyek, legyen az egy új lepedőakrobatikus mutatvány vagy akár egy új partner.
Az ebbe a vércsoportba tartozók elkápráztatják partnerüket, akiből így a legjobbat hozzák ki.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Hozzászólás