Hosszú kihagyás után folytatjuk a nagy óragyártók bemutatását. Az előző részben a Tag Heuer 3 stílusát és legismertebb képviselőit vettük górcső alá. Ezúttal sem lesz másképp és a régóta megígért innováció(k) ismertetése sem marad el. Kellemes olvasást! 

 

Aquaracer – Sportóra, amit a víz világa ihletett

Az Aquaracer karórák koncepciója a vízi sportok követelte pontosság kielégítésén alapszik. Az 1982-ben bemutatott kortalan 2000-es család formájára és jellemzőire alapozva a Tag Heuer órásmesterei egy olyan eredeti és reprezentatív sportórát alkottak, amely 300 méteres mélységig vízálló…
Tag-Heuer-2

Tag Heuer Formula 1 – A „száguldó cirkusz „ alkalmi órája

A stílus feltűnősége és komoly megbízhatósága a Tag Heuer és a McLaren F1 hivatalos kapcsolatából ered. Közvetlenül a magas teljesítményű F1 autóipari technológia ihlette, a profi sportórák mind a 6 jellegzetességével rendelkezik. Senna, Hamilton és még számos híres pilóta viselte ezen méltán megbecsült darabokat.
Tag-Heuer-3

Golf watch – Az ergonomikus sportóra

Egy különösen könnyűnek tervezett, ergonomikus sportóra. Egyedi rugalmasság és kényelem fémjelzi ezt a stílust. Férfi és női sportolók is egyaránt szívesen csatolják fel. Hosszú út vezetett, hogy minden profi igényeit kielégítse, legyen az akár Tiger Woods is…

ERRŐL TUDNIA KELL  Férfias sütemények minden napra

Tag-Heuer-4

 

 

Az Avant-Garde kommunikáció

A Tag Heuer kifejlesztette a tökéletes DNS-t, egy avantgarde ötvözetét a tervezésnek és technológiának, amit 150 év svájci órakészítő tapasztalattal párosítottak. Az ideális kommunikációs eszköz sokkal több, mint egy mobil. A Tag Heuer kommunikáció nem kevesebb, mint luxus, teljesítmény, úttörő tervezés és funkcionalitás fúziója. Ez a DNS megtalálható a Tag Heuer mindegyik telefonjában, a MERIDIIST-ben, a LINK-ben és a RACER-ben egyaránt. Rangos anyagok biztosítanak szenzációs megjelenést és példátlan tartósságot.
Tag-Heuer-5

Olyanok, mint a sebészek által használt 316L típusú rozsdamentes acél, amelyek nem csak erősek, de ugye rendkívül ellenállóak is a korrózióval szemben.
Csillogó rózsaarany, tökéletes gyémántok és a legjobb minőségű bőrök, mint borjú-, gyík-, krokodilbőr, mind-mind óvatosan egy órásmester precizitásával felhelyezve.
Az eredmény: egy luxus mobiltelefon, ami nem csupán egy használati tárgy vagy munkaeszköz, hanem rendíthetetlen képességű és adottságú kommunikációs eszköz.

Tag-Heuer-7

Teljesítmény, tökéletesség, stílus és innováció – Tag Heuer.

 

Sorozatunk következő részében egy másik nagy múltú óragyártót teszünk nagyítónk alá.

Melyik lesz az?! Hadd legyek közhelyes: a jövő héten kiderül…

Hozzászólás