A Star Trek szép színésznője bocsánatot kért Donald Trumptól

994

A színésznő demokratapárti szavazó, de felháborította, ahogy fogadta egész Hollywood Trump megválasztott elnök hírét.

Számára az is botrányos, hogy egyes színészek, még mindig miféle nyilatkozatokat tesznek Donald Trump személyét illetően. A 38 éves színésznő egy interjú során nyilatkozta, hogy Trump győzelméhez jelentősen az is hozzájárulhatott, ahogyan személyét Hollywood kezelte.

 

”Önfejűek voltunk és arrogánsak lettünk, állandóan szekáltuk őt. Belekötöttünk minden egyes dologba, amit szerintünk helytelenül csinált, és ezzel éppen, hogy rokonszenvet ébresztettünk iránta az amerikaiak széles rétegeiben, akik hisznek az ígéreteiben” – fogalmazott a dominikai származású szépséges amerikai sztár.

Hozzátette azt, hogy megtanulta Donald Trump győzelméből azt, hogy mindig az alázatot kell gyakorolni és mindenkinek kijár a tisztelet. Értette mindezt Hollywood fellengzőségére.

 

„Sok színész politizált és politizál, pedig nem kellene. Sokan Hollywoodban, buborékban élnek. Az emberek nem figyelnek rájuk. Megvásárolják a CD-jüket vagy megnézik a filmjeiket, de ügyet sem vetnek rájuk, mert nem ők tesznek kenyeret az asztalukra” – nyilatkozott az ABC televíziónak Mark Wahlberg, akinek hasonló véleménye van, mint Zoe Saldana-nak.

 

 

Az elmúlt időszakban több amerikai demokrata szavazó híresség keményen kritizálta Donald Trumpot. Így volt ezzel Meryl Streep is, aki az újonnan választott elnököt azzal vádolta meg a Golden Globe-díjátadó gálaestjén, hogy Donald Trump egy fogyatékkal élő újságírót kifigurázott.

Vannak sztárok, akik másként vélekednek az amerikai elnökválasztásról.

”Donald Trumpot megválasztották, az országnak támogatnia kell őt.” – nyilatkozta Nicole Kidman a Golden Globe gála után a BBC-nek.

Trump Twitter-üzenetben köszönte meg az ausztrál születésű filmcsillagnak a támogató szavakat. Természetesen a hollywoodi sztárokat Trump támogatása, vagy elutasítása jelentősen megosztja a beiktatási ceremónia kapcsán. Néhány hollywoodi színész ott sem lesz a beiktatási ceremónián.

Toby Keith countryénekes, Jennifer Holliday vagy a The Piano Guys szerepelni fog a beiktatást követő koncerten.

 

 

 

Független Hollywoodtól már néhány csoportosulás bejelentette, hogy a legnagyobb Trump ellenes tüntetést fognak rendezni a beiktatást követő napra. A Demokrata Párthoz közeli aktivistákat a nők menetének nevezik. Kisebb felvonulások már a hétvégén is voltak, amikor néhány tucat kisebb szervezet több száz embert mozgatott meg Trump ellen Washington kisebb ún. „alvó” városában.

Hozzászólás