A nő gyanítja, hogy férje megcsalja őt – nem hisz a fülének mikor a papagáj ezt csinálja

1600

Mikor a Kuwait-ban élő nő egyik nap korán hazajött a munkából, meglepődve vette észre hogy férje is otthon volt már. Nagyon ideges volt, nem tudott nyugodtan ülni, mintha rajtakapták volna valamin.

Az Arab Times újság szerint a nő ettől a perctől kezdve arra gyanakodott, hogy a férje megcsalta őt. Egyre jobban ez volt az érzése, de bizonyítéka nem volt. Egészen addig, amíg a pár papagája furcsán nem kezdett viselkedni.

1477556178

PIXABAY

A papagáj addig soha nem hallott furcsa hangokat kezdett el produkálni. A nő pedig vette a fáradtságot és figyelmesen hallgatta amit a madár “mondott”.  A papagáj a férjét utánozta, ahogyan megcsalja őt.

A madár flörtölő beszélgetést utánzott, mely a férfi és szeretője között hangzott el. A nő rájött, hogy férjének viszonya van a bejárónővel, aki takarítani járt hozzájuk amíg a nő dolgozott.

A félrelépés tilos Kuwaitban mondta a nő, aki anonim szeretne maradni, és feljelentette férjét a rendőrségen. Elvitte magával a papagájt is, mint bizonyítékot.

1477556201

PIXABAY

Ez nem az első eset, hogy egy papagáj elárulja tulajdonosát. 2006-ban történt, hogy a Ziggi nevű papagáj állandóan az “Imádlak Gary”-t ismételgette, miközben a nő férjét Chrisnek hívták. A papagáj még a csók hangját is utánozta, mikor a tv-ben elhangzott a Gary szó.

Később kiderült a hölgyről, hogy egy Gary nevű kollégájával volt viszonya.

1477556237

PIXABAY

Bár nem hisszük, hogy a papagájok vallomása számít a bíróságon, a két madár mégiscsak segített az igazság kiderítésében.

Micsoda történet! Kérjük ossza meg barátaival, ha Ön szerint érdekelheti őket.

PostViewCount – end of article