A megcsalós szex lett a férfiak új kedvence (18+)

8474

Sokszor megdöbbenünk azon, milyen hajmeresztő dolgokra indulnak be a férfiak. A legújabb fétis sem kivétel: mostanában egyre csak terjed az úgynevezett megcsalós szex.

 

 

Az Independent számol be a legújabb, igen bizarr szexfétisről, a megcsalós szexről. A cikk főképp a pasikra gondol, akik

arra izgulnak fel, hogy kedvesük egy másik férfival bújik ágyba.

Vannak olyan online közösségek, akik konkrétan ezen a témán elmélkednek már jó ideje: egy férfi például megosztotta online ismerőseivel, hogy felizgatta, amikor felesége pontozta a más férfiakkal folytatott szexuális aktusait.

 

csaj

 

Ám ennél van bizarrabb eset is:

egy másik úriembert az tüzelte fel teljesen, amikor hallgatta, ahogy felesége részletesen beszámol csábításairól, és képeket is mutat férjének.

 

 

A férfi minden apró részletre kíváncsi, neje pedig imádja, hogy férje annyira engedékeny, hogy szeretőt tarthat.

A Google adatai szerint az utóbbi 12 évben megduplázódott a megcsalós szexre rákeresők száma – ez is csak azt támasztja alá, hogy mostanában virágkorát éli ez a bizarr fétis.

Közben a pszihológusok szerint ennek az állhat a hátterében, hogy
a férfiak elfojtják biszexuális vágyaikat, más férjek azonban kifejezetten büszkék ara, hogy feleségük mások számára is kívánatos nő.
Sok férfit éppen azért izgat ez a dolog, mert ezzel tulajdonképpen a társadalmi normáknak mond ellent – és ennek tudata az, ami boldogsággal tölti el.