Lépj túl a misszionáriuson! Vannak még csodák, akkor is, ha nem vagy akrobata!

A pózok elnevezésénél direkt meghagytuk az indiai szakkifejezéseket, hogy esetleg holnap munkaidőben elküldhesd párod telefonjára. Bizsergesd napközben egy kicsit, így legalább tudja, mivel várod haza este.

 

kámna szutra
A szerelem ősi művészete örök érvényű, a legforróbb szextitkokat bölcsek őrizték évezredeken át. (Illusztráció: Pinterest)

1.    Sammukha

A falnak döntős figura: támaszd meg a hátad a falnál, és nyisd szét a lábad, amennyire csak tudod. A fiú pedig álljon eléd, amíg csak az erőnlétek bírja! Az alacsony lányoknak lehet, hogy kényelmesebb felállni valamire, vagy a nagyon magas fiúk térdelő pozícióból is indulhatnak.

 

káma szutra
Test a testnek energiát ad át, a szívetek legyen egymáshoz közel a tökéletes orgazmusért (Fotó: Pinterest)

 

Elsőre nem tűnik könnyűnek, de hidd el, elképesztően szenvedélyes póz!

 

2.    Janukurpara

Na, ehhez már kell némi edzés, de megéri a befektetett energiát. A fiú továbbra is áll vagy térdel, de ahogy felemel téged, a térded alatt összezárja a könyökét és a fenekedet fogva tart a levegőben: így egy bölcsőben és a fiú nyakába kapaszkodva tartod magad. Extra mély behatolásban lehet így részetek!

 

A behatolás szöge ideális ebben a pozícióban! (Fotó: Pinterest)
A behatolás szöge ideális ebben a pozícióban! (Fotó: Pinterest)

3.    Piditaka

Ez lehet a pihenőnapotok kedvence. Feküdj  egyszerűen a hátadra és emeld fel a lában a melledig, a fiú pedig emelje meg a csípőd, hogy hozzáférjen a lényeghez. Ha elég gyakorlott vagy, ülve is menni fog, úgy még nagyobb az élvezet! A lábak pozíciója miatt a puncidat sokkal szűkebbnek fogjátok érezni, de kellemetlen érzés nélkül: nagyon hamar rá lehet szokni!

ERRŐL TUDNIA KELL  A szex segít a szülésben?
Szinte biztosan lehet közös gyönyörben részetek a Piditaka pózban. (Illusztráció: Pinterest)
Szinte biztosan lehet közös gyönyörben részetek a Piditaka pózban. (Illusztráció: Pinterest)

4.    Virsha

620x0[1]

 

Ehhez sem kell hosszú napokat tölteni az edzőteremben: a fordított Cow-girl a nyugati hálószobákban is ismert praktika. A fiú feküdjön nyugodtan a hátára, te pedig pattanj rá – de fordítva! A behatolás szögét óvatosan válasszátok meg, de utána a tiéd az irányítás, ő pedig boldogan gyönyörködhet a fenekedben!

5.    Tripadam

Ez is egy álló póz, de nem túl bonyolult, ráadásul abszolút alkalmas egy gyors és szenvedélyes menethez! Álljatok szembe egymással, a fiú pedig nyúljon az egyik térded alá és emelje fel az egyik lábad. Ehhez sem árt egy fal vagy fa támasztéknak, igazán pedig akkor lesz kényelmes, ha nagyjából egyforma magasak vagytok. Akkor viszont bárhol és bármikor bevethető!

 

Vágyak, ösztönök, remegés: forró lesz a szex, ha adni tudsz, mer többszörösen kapod vissza a kéjt. (Fotó: Pinterest)
Vágyak, ösztönök, remegés: forró lesz a szex, ha adni tudsz, mer többszörösen kapod vissza a kéjt. (Fotó: Pinterest)

Hozzászólás