A Facebook a nemi életedre tör!

1371

Egész nap a gép előtt ülsz, a telefont pedig szinte soha nem rakod le a kezedből?
Nem is gondolnád, de naponta több ezer posztot görgetsz át a Facebookon. Utólag talán fel sem tudod idézni, mi mindent láttál a közösségi oldaladon. Az agyad azonban minden képkockát jó mélyen elraktároz. Az emlékeket pedig természetesen a legrosszabb időpontban hívhatja elő. Ez kihat az élet minden területére, de leginkább a szerelmi és szexuális vonal sérülhet.

620x0 (20)

Szembesülhetsz tragédiákkal, boldogsággal, szakítással és persze bimbózó kapcsolatokkal is.
A Facebook szingliként
Egyedülállóként nem túl szerencsés, ha sokat időzöl a barátaid hálószobatitkokat sem titkoló bejegyzésein. Legjobb, ha igyekszel minél előbb átgördíteni ezeket. Ettől azonban még hatni fognak rád. Elkeseredést érezhetsz, hiszen a te életedből épp a románc hiányzik. Akár depresszióhoz is vezethet, ha hosszú ideig sanyargatod magad ezekkel a posztokkal, mert te is szeretnél már a nagy Ő karjaiba omlani.Viszont minél görcsösebben akarod, annál kevésbé sikerül majd.

620x0 (21)

A harmonikus párkapcsolat láthatatlan ellensége
Az sem érezheti magát biztonságban, aki úgy érzi, boldog párkapcsolatban él. Ilyenkor a közösségi kukkolás pluszélményt nyújthat. Óhatatlanul is megnézed a gyönyörű, esetleg kacér testeket, esetleg még a hozzájuk írt történetet is elolvasod. Mivel a napod jelentős részét a bejegyzések világában éled, ne hidd, hogy ebből a szinte hipnotikus állapotból a partnered mellett megszabadulhatsz.

620x0 (22)

Este, amikor elérkezik az idő, hogy végre összebújjatok, biztos, hogy eszedbe jut majd a kollégád fehérneműs fotója vagy épp az erotika kiállítás győztes képe. Ezután már a lelkifurdalásod miatt sem szárnyal megfelelően az a bizonyos libidó. Minél jobban próbálsz a párodra koncentrálni, az annál nehezebben fog menni.

620x0 (23)

Ha nem szeretnéd, hogy a párkapcsolatod vagy a szexuális életed a közösségi oldalak áldozatává váljon, korlátozd az internethasználatot a minimumra.
A Facebook-függőség nemcsak lelkileg, de testileg is magányossá tehet. Szingliként csak a saját boldogságodra figyelj, ne mások életéhez mérd a sajátod. A párkapcsolat meghittségéhez pedig mindig szánjatok magánéletetekre valóban tartalmas időt, amikor kizárólag csak egymásra koncentráltok.

(forrás: ripost)