A cigánykártya üzenete 2017-re

1378

 

Mire figyeljünk a következő tizenkét hónapban?

 

 

A misztikus cigánykártya képes megmutatni az emberek sorsát, jövőjét, ám emellett még asztrológiai képességekkel is rendelkezik, ezért minden csillagjegy kap egy kártyalapot, ami megmutatja, hogy mire kell odafigyelnünk 2017-ben.

Kos – Váratlan öröm: Ez a kártyalap egy olyan kedvező fordulatot jelent, amely tartós változást hozhat az életünkbe.Köthetünk új ismeretséget, de új energiát vagy lehetőséget is kaphatunk a közeljövőben.A lap szerint képesek leszünk élni a pozitív és tartós változásokkal.

Ez alapján 2017-ben arra számíthatunk, hogy többször is érhet váratlan öröm, ami lehet kicsi, de egészen nagy is.A kártyalap azt is jelzi, hogy tele leszünk életvidámsággal, boldogsággal és örömmel a következő hónapokban.

Ez a pozitív hangulat azonban nem biztos, hogy csak egy eseménynek lesz köszönhető, ugyanis az önfejlesztéssel sokkal pozitívabbak és optimistábbak lehetünk.2017-ben nem fogunk hiányt szenvedni az ötletek terén, ezért folyamatosan ezek és önmagunk megvalósításán fogunk dolgozni.

Ebben az esztendőben könnyebben nézünk majd szembe a problémákkal, az életet pedig sokkal színesebben fogjuk megélni, mint korábban.2017-ben csak arra figyeljünk, hogy ne viselkedjünk meggondolatlanul, felelőtlenül.

Bika – Utazás: A lap jelentése szerint folyamatosan haladunk a kitűzött céljaink felé, de utalhat költözésre, külföldi utazásra, vagy korábban meghozott döntések következményeire, valamint arra, hogy az hogyan hat ránk és a céljainkhoz vezető útra.

Az utazás jelentheti, hogy 2017-ben tényleg elutazunk, például nyaralni, esetleg külföldön vállalunk munkát, de utalhat költözésre, gyakoribb kirándulásra is, tehát bármire, ami helyváltoztatással jár.Ugyanakkor belső utazást, kalandosabb, izgalmasabb életet is üzenhet.

A lényeg tehát az, hogy 2017-ben állandóan mozgásban leszünk, és folyamatosan változunk, aminek eredményeként sokkal nyugodtabbak és harmonikusabbak leszünk.A belső utazás pedig segít, hogy eljussunk a megvilágosodásig.

A céljaink eléréséről is lehet szó, de ebben az esetben arra figyelmeztet a kártyalap, hogy nem csak a cél számít, hanem az odavezető út milyensége is, ezért ne felejtsük el, hogy a saját életünket nekünk kell irányítanunk!

Ikrek – Szerelmes Nő: A személyjelölő kártya, ha nőnek jósolunk, akkor önmagát jelenti, míg férfi esetében azt a nőt, akihez érzelmileg kötődik.Esetünkben most azt üzeni ez a kártyalap, hogy 2017-ben szerelmesek leszünk, ez pedig meg fogja határozni az életünket.Most nagy az esélye annak, hogy megismerjük az igazit, akiről mindig álmodtunk.A szerelem friss és lángoló lesz.

Ha már rég párkapcsolatban élünk, akkor is hasonló sors vár ránk 2017-ben, ugyanis újra beleszerethetnünk a partnerünkbe, és visszahozzuk a régi szenvedélyt a kapcsolatunkba.Az sem kizárt, hogy 2017-ben felismerjük magunkban a Szerelmes Nő egy másik archetípusát, amit minden nő magában hordoz.Ennek a felszínre kerülése is jó hatással lehet a szerelmi életünkre.

Rák – Ház: A kártyalap otthont, szűkebben vett családot, vérrokonságot és a hazát jelentheti.Emellett jelzi a fizikai síkot, az életteret, a biztonságot, a stabilitást és a zárt kapcsolatrendszereket.Azért kaphattuk ezt a lapot, mert 2017-ben eljöhet az otthon teremtésének ideje.

Ha erről van szó, akkor a csillagok segíteni fognak az otthon alapításban, például azzal, hogy támogatnak az ideális ingatlan megtalálásában, megvásárlásában.Arról is lehet szó, hogy idén az otthonnal kapcsolatos kérdések kapják majd a főszerepet az életünkbe, például a gyerekvállalás, lakás felújítása.

Ezekről a kérdésekről nem csak beszélni fogunk, hanem egy-kettő meg is valósulhat.Végezetül úgy is értelmezhetjük a kártyalapot, hogy az éves feladatunk az lesz, hogy igazi, melegséggel, békével és szeretettel teli otthont teremtsünk.

 

Oroszlán – Gyermek: A lap jelentése valaminek a megteremtése, tehát nem biztos, hogy gyerekről van szó.Lehet, hogy céget alapítunk, esetleg alkotunk valamit.Ennek alapján, ha már tervezzük a gyermekáldást, akkor 2017-ben megérkezhet a csemete, de az sem kizárt, hogy váratlanul érkezik a jövevény híre.

Abban az esetben, ha úgy érezzük, hogy gyerekre semmi esély, akkor lehet szó a belső gyermekünkről, akiről ugyanúgy hajlamosak vagyunk elfeledkezni, ahogy az alkotó és a teremtő képességünkről.

2017-ben ápolnunk kell a belső gyermekünkkel való kapcsolatunkat, a rejtett tulajdonságainkat pedig a felszínre kell hoznunk.A lap tehát azt szeretné, ha idén belekezdenénk valami nagyobb dologba.

Szűz – Pénz: A lap jelentése lehet pénz, anyagi helyzet javulása, a meglévő lehetőségek kiaknázása, vagyon, gazdaság, hitel, banki ügyletek, kereskedelem, szolgáltatás, eddig ismeretlen pénzforrások megjelenése, ajándék, életenergia, mozgatóerő, értékmérő, szeretet alacsonyrendű aspektusa.

Mindebből egyértelmű, hogy 2017-ben a bőség és a jólét köszönthet be az életünkbe, ám nem úgy, hogy megnyerjük a lottóötöst, de arra számíthatunk, hogy sikeres lesz egy projektünk, eladunk egy ingatlant, vagy jobb munkának köszönhetően gyarapodunk anyagilag.

A sors idén megteremti nekünk a lehetőségeket, eszközöket ahhoz, hogy valóra tudjuk váltani az álmainkat.Ingyen azonban semmit sem kapunk, úgyhogy ne sajnáljuk a kemény munkát, amivel megteremthetjük az anyagi biztonságot magunknak és a szeretteinknek.Hamarosan beköszönt hozzánk az anyagi stabilitás.

Mérleg – Örvendezés: A lap jelentése az ünnepek fontossága, mert a hétköznapokat az ünnepek teszik boldogabbá, színesebbé.Ilyenkor a lélek is dalol.2017 egy nagyon szép és kellemes év lehet, ugyanis sok nevetés és öröm vár ránk.

Ebben a tizenkét hónapban számíthatunk olyan családi összejövetelekre, programokra, eseményekre, nem várt fordulatokra, amelyek mindegyike jót tesz a hangulatunknak.Ezt az évet úgy élhetjük meg, mintha a sors szeretne elkényeztetni, ezért elősegíti a boldogságunkat.

Ennek oka az, hogy amikor boldogok és elégedettek vagyunk önmagunkkal, az életünkkel, a kapcsolatainkkal, akkor nagy dolgokat vagyunk képesek létrehozni.Lehet, hogy a csillagok azt szeretnék, hogy 2017-ben hegyeket mozgassunk meg, de az sem kizárt, hogy megjutalmaznak az eddig végzett munkánkért.

Skorpió – Üzenet: A kártyalap jelentése isteni üzenetek, amelyek befolyásolják az életünket, sorsunkat.Ez a jelzés bárhonnan érkezhet, ezért a mi dolgunk meglátni és megérteni.Ennek érdekében a lehető legtudatosabban kell élnünk, mert akkor könnyen megértjük a jelzéseket.

2017-ben több isteni üzenetet kapunk azért, hogy megtaláljuk a céljainkat és az utunkat, ezért éljünk tudatosabban, ami egy Skorpiónak nem lehet kihívás, hiszen a csillagjegyünk mindig arra törekszik, hogy minden világos és érthető legyen körülötte, illetve másokat is megvilágítson.

Idén néha próbáljunk más szemmel tekinteni önmagunkra és az életünkre!Gondolkodjunk el azon, mit látnak mások, ha ránk néznek!A kártyalap arra is utalhat, hogy a környezetünktől kapunk fontos híreket, üzeneteket, amelyek hatással lesznek az életünkre.

Nyilas – Szerelem: A kártyalap jelentése lehet egy új szerelem, a már meglévő újjáéledése, szexuális kapcsolat, de arról a szerelemről is lehet szó, amit a hivatásunk, barátaink, vagy más iránt érzünk.

2017-ben a szerelem fogja meghatározni az életünket.Ha szinglik vagyunk, akkor remélhetjük, hogy idén találkozunk az igazival.Párkapcsolat esetén új szintre léphez a viszonyunk, ami lehet összeköltözés, házasság, gyerekvállalás.A szerelem erőt, életkedvet, ihletet fog adni a mindennapokhoz.

 

Bak – Özvegyasszony/Özvegy férfi: Az Özvegyasszony egy olyan idősebb, magányos, egyedülálló nőt jelenthet, aki érett, intellektuális, bölcs meglátásokkal és élettapasztalattal rendelkezhet.Az Özvegyférfi ugyanez, csak férfival.

2017-ben nem kell attól félnünk, hogy hamarosan megözvegyülünk, mert a kártyalap spirituális értelemben mutat magányt.Idén kicsit magunkba fordulhatunk, hogy a belső világunkkal foglalkozzunk.

Erre azért lesz szükségünk, hogy megismerjük önmagunkat, rájöjjünk az életcélunkra, valamint arra, hogy mit akarunk, mert ez kell az önmegvalósításhoz.A belső utazás során válaszokat, bölcsességet és megvilágosodást találhatunk.Habár ezek nagy előnynek fognak számítani a mindennapokban, mégis arra figyeljünk, hogy ne zárkózzunk el túlságosan a külvilágtól.

 

Vízöntő – Szerencse: A kártyalap olyan eseményekre utal, amelyek kedvező fordulatot hozhatnak az életünkbe.Ne felejtsük el, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, hiszen a gondolatok és a cselekedetek meghatározzák a sorsunkat, és a velünk történő pozitív eseményeket.

2017-ben mellénk fog állni a szerencse.Ezt abból láthatjuk, hogy több szerencsés fordulat történik velünk.Például megkapjuk álmaink munkáját, visszakapjuk az elvesztett iratainkat.A kártyalap arra is utalhat, hogy mindent szerencse kísér, amibe idén belevágunk.Érdemes lenne vállalkozást indítanunk, de a lakás eladása, családalapítás is sikeres lehet.Az idei terveinket szerencsésen valósíthatjuk meg.

Halak – Halál: A kártyalap jelentése a dolgok lezárása, másik síkra integrálódás, de jelképezi az életünkben bekövetkező lezárásokat, és azokat a változásokat, amelyek során megszabadulunk a már idejétmúlt dolgoktól, kapcsolatoktól.

A halál kártyalap tehát nem azt jelenti, hogy 2017-ben haláleset bolygatja meg a lelki békénket, hanem arra utal, hogy nagy átalakulásokon eshetünk át.Idén olyan események, történések várhatóak, amelyek hatására nagyot fordulhat velünk a világ.

A környezetünk és magunk is megváltozhatunk.2017-ben lezárjuk azokat a kapcsolatokat, amelyek nem szolgálják a fejlődésünket.A sorsunk úgy fog alakulni, hogy a régi dolgok megszűnnek az életünkben, és így lesz hely az újnak.Az év eleje a lezárásokról szól, majd jöhetnek a újdonságok.Eresszük el a múltat és nézzünk előre!

(Forrás: noiportal.hu)