Természetesen minden csillagjegy szülöttei különlegesek, de van 3, akiknek az a feladata, hogy az egész emberiség jövőjében szerepet vállaljanak.

A következő 3 csillagjegybe tartozók gyakran érezhetik különlegesnek szerepüket, olyanok ők, akik ritkán képesek beilleszkedni. Ők azok, akik mindig egyedi szemmel látják a könyezetüket és a világ is teljesen más szemmel néz rájuk. Különös érzésekkel születtek, a lelki erejük és világuk nem hasonlítható másokéhoz.

 

LÁSSUK MELYIK JEGYEKRŐL VAN SZÓ!

Oroszlán

Az oroszlánok egyedi feladattal érkeztek a Földre. Az ő küldetése az, hogy nagyszerű vezető legyen belőle, és ehhez minden tudása meg is van. Olyan embereket kell maga köré gyűjtsön, akik egy jobb élet, harmonikusabb világ megteremtésére irányulnak.

Az Oroszlán küldetése, hogy megteremtse a családon belül a kiegyensúlyozottságt, és a jobb összhangot. Az Oroszlánok méltósággal, okosan, és példamutatóan kell megéljék az élet mindennapi harcait.

 

Skorpió

 

ERRŐL TUDNIA KELL  Milyen állatok lehettünk előző életünkben?

scorpio-man-01

 

A Skorpió igen mély, és elemző ember. Minden helyzetre vagy kérdésre előáll egy jól kigondolt válasszal. Nagyszerű barát, de nem ez az életfeladata a világban. Azzal a céllal jött, hogy másoknak segítsen jobb emberré válni.

Egy igazi Skorpiótól elleshetjük, hogyan legyünk jók és előzékenyek másokkal. Nem könnyű feladat vár a Skorpiókra, de ha átmentek az összes teszten az életben, meg fogják érteni, hogy miért is volt szükség rájuk ezen a Földön. A Skorpiók legyenek nyitottak, és legyenek hajlandóak tanulni mások hibáiból is.

 

Bak

Óriási szeretet van benne, és ezt megosztja a körülötte levő világgal is. Hiszen pontosan ez a sorsfeladata, hogy megtanítsa az emberek a mások, és önmaguk feltétel nélküli szeretetére. Igazi példakép lehet azok számára, akik egy boldogabb, békésebb utat választanának.

Hozzászólás