A 2017-es év a születési hónap tükrében

1179

Milyen meglepetések várnak ránk 2017-ben ?

 

Állítólag a születésünk hava 80 százalékban képes meghatározni a személyiségünket, de emellett az is kiderülhet belőle, hogy milyen meglepetésekre számíthatunk a következő évben.Ha tudni akarjuk, hogy ebből a szempontból hogyan alakul a 2017-es esztendőnk, akkor csak keressük meg a születésünk havát!

Január: 2017-ben végre lehetőségünk lesz arra, hogy megszabaduljunk a múlt fájdalmas emlékeitől, amelyek eddig erősen gátolták a fejlődésünket és a sikerünket.Lehet, hogy 2016-ban a november és a december az év legkeményebb időszaka, de ezekre gondoljunk úgy, hogy ezek az utolsó harcok, mert jövőre beköszönt az egyensúly és a harmónia időszaka az életünkbe.

Február: A születésünk hava szerint a szerelemről fog szólni a 2017-es évünk.A következő hónapokban sokkal nyugodtabbak leszünk, mint máskor, ezért az ismerkedés sem lesz nehéz feladat a számunkra.

2017-ben könnyen szerezhetünk értékes barátokat.A lelkünk tele lesz békével, optimizmussal, emiatt olyan személlyé alakulunk át, akinek a társaságában mindenki jól érezi magát.Sokan próbálnak majd a közelünkben tartózkodni.

Március: Alaposan fel kell készülnünk a 2017-es évre, mert igencsak rideg lesz velünk, ha márciusban születtünk.A születésünk hava alapján sok hirtelen változás áll be az életünkbe, ezt pedig úgy éljük meg, mintha soha nem akarna véget érni.

Habár 2017-ben úgy fog látszani, hogy emberfeletti erő kell az akadályok legyőzéséhez, mégis emlékezzünk arra, hogy erre szükség van ahhoz, hogy az út végén learassuk a babérokat.Ne feledjük, hogy a boldogságot csak akkor ismerhetjük meg, ha előtte megtapasztaljuk a legmélyebb fájdalmat.

Április: 2017 egyszer lesz a legjobb barátunk és a legnagyobb ellenségünk.Az esztendő első felében fontos eseményekre számíthatunk, de a második felében már azzal kell szembesülnünk, hogy az emberek milyen kicsinyesek, és ez mennyire megnehezíti a dolgunkat.Amikor döntenünk kell valamiben, akkor legyünk résen!Elsősorban a munka terén legyünk szemfülesek!

Május: Nagyon kemény és fura évünk lesz a születésünk hava alapján.2017-ben olyan emberekkel találkozhatunk, akikről már elkönyveltük, hogy messzire sodorta tőlünk őket az élet, ám most teljesen megújulva toppannak be hozzánk.

Ezek a fejlemények zavarba hoznak, ugyanis a régi ismerősök tükröt tartanak elénk, és bebizonyítják mindazt, amiért régóta hibáztatjuk magunkat.A következő év számunkra küzdelmes lesz, mert a jelen és a múlt fájdalmai között kell hánykolódnunk.Ennek oka az, hogy túl kell lépnünk a múlton, és egyensúlyba kell tartanunk a mérleget.

 

 

Június: A születésünk hava azt mutatja, hogy nem lesz könnyű évünk, főleg az első három hónap lesz kemény.2017-ben úgy érezhetjük, hogy minden tapasztalatunk hiábavaló, a karizmánkkal pedig sok embernek problémája lesz.

Valószínűleg gyakran fogjuk úgy érezni, hogy jó lenne, ha valóra válna egy régi álmunk, ami az, hogy egy kicsi vidéki házikóba élhessünk a szeretett növényeinkkel, állatainkkal és szeretteinkkel, ám mi is tudjuk, hogy ez csak egy rövid időre jelentene megoldást.

Július: Karmikus tanítással lesz tele a 2017-es évünk, legalábbis a születési hónapunk ezt jósolja nekünk.Jövőre kénytelenek leszünk kompromisszumot kötni.Ez az életünk minden terére igaz, de leginkább a baráti és a szerelmi kapcsolatokban lesz erre szükség.2017-ben rengeteg változás várható, amelyek során bölcsebbek, felelősségteljesebbek és érettebbek leszünk.

Augusztus: Ha azt hisszük, hogy már mindent láttunk, akkor a 2017-es év erre alaposan rá fog cáfolni, ugyanis a születési hónapunk szerint csak az előjátékon vagyunk túl.Sajnos, a feszültség nem egyszer lesz jelen az évben, melyben kapcsolatok jönnek és mennek, ez pedig eléggé megviselhet.A 2017-es esztendőt tekinthetjük érzelmi vízválasztónak.

Szeptember: A születési hónapunk szerint már 2016-ban elkezdődtek azok a változások, amelyek 2017-ben folytatódnak.Számíthatunk arra, hogy egy esemény, amit eddig halogattunk, most égetőbbé válik.

Jobb, ha intézkedünk, mert ez a javunkat fogja szolgálni.Ez az ügy lehet egy külföldi utazás, költözés, talán egy új munka, ahol jobb fizetést kapunk, vagy nagyobb megbecsülésben részesülünk.A 2017-es év második felében biztos, hogy számíthatunk egy egyedülálló lehetőségre.

Október: A születési hónapunk alapján az elmúlt években, hónapokban alaposan kijutott nekünk a nehézségekből, emiatt kezdtük elveszíteni a türelmünket.Jó hír, hogy a sok könny után végre megérkezik egy jobb időszak.

2017-ben megnyílnak előttünk azok az ajtók, amelyekhez már kitapostuk az utat, ám úgy éreztük, hogy nem vagyunk képesek átlépni a küszöböt.Ne higgyük, hogy van olyan életterület, ahol elutasíthatnak!Ideje, hogy alaposan megváltoztassuk az önmagunkról kialakított véleményt, mert 2017 a legjobb dolgokat hozza el nekünk.

November: Mindenképpen kiváló évünk lesz 2017-ben a születésünk hava szerint.Jövőre annyira sok ember keresi a társaságunkat, hogy egy idő után már meg sem tudjuk őket összeszámolni.Ezek a kapcsolatok majd szépen egyengetik az utunkat.2017-ben az életünk minden területén olyan lehetőségekre csaphatunk le, amelyekről eddig azt hittük, hogy számunkra elérhetetlenek.

December: A születési hónapunk alapján 2017-ben új távlatok nyílnak meg előttünk, vagy olyan dolgokat fejezhetünk be, amelyeket korábban félbehagytunk.A következő esztendőben az életünk több szempontból is megváltozhat, erről pedig korábban álmodni se mertünk.Kiemelkedő időszakra van kilátásunk 2017-ben.

(Forrás: noiportal.hu)