8 nő véleménye a hátsó behatolásról: tippek és élmények a hálószobából

26174

Az anális szex mindig is megosztotta a társadalmat: a férfiak a legtöbbször azért vágynak rá, mert tiltott gyümölcsnek érzik, a nőknek egy része odavan érte, másik része pedig semmi pénzért nem próbálná ki, vagy ha már megtette, nem ismételné meg újra. Az alábbiakban 8 nő véleményét olvashatjuk a témával kapcsolatban.

Madeline szerint az anális szex során a férfi hímvesszője mélyebbre tud hatolni, mint a hüvelyben, ami egészen euforikus érzés, ugyanakkor saját tapasztalata szerint az orgazmusig nem jut el gyorsabban, mint a hagyományos szeretkezések során.

popo-1

Anna korábban attól tartott, hogy fájdalmas lesz ez a fajta együttlét, de azt tapasztalta, hogy inkább csak kényelmetlen. A lényeg az, hogy az ember engedje el magát közben, ne legyen feszült.

 

 

Jo nem tartozik az anális szexet kedvelők táborába, nem azért, mert rossznak tartja, csak egyszerűen kényelmetlen számára, és semmi szórakoztatót nem talál benne. Nina ellenben korábban kifejezetten rajongott az anális szexért, szerinte, ha jól csinálják, élvezetesebb a hüvelyi szexnél is. Egyszer azonban egy nagy veszekedés után, dühből szeretkezett vele análisan a barátja, ami nagyon fájdalmas volt.

popo-4

Clara egyszer próbálta életében, mivel a srác, akivel randizott, rábeszélte, de nagyon fájdalmasnak találta, így végül nem jött össze a szex.
Úgy gondolja, talán egy figyelmesebb partnerrel menne, de igazából nem hiányzik az életéből ez a fajta együttlét.

 

 

Mollena első szexuális élménye ellenben rögtön az anális szex volt, mivel a párja katolikusként nem akart a házasság előtt szexelni, de úgy gondolta, az anális szexre nem vonatkozik a tiltás. Az együttlét kellemesre sikeredett, a fiú sok síkosítót használt, Mollena pedig úgy érezte közben, mintha az egész teste egy erogén zóna lenne, így azóta is élvezi ezt a fajta szexet.

popo-2

Tess szerint az anális szex titka az, hogy olyan párod legyen, akiben abszolút megbízol.
Emellett sok síkosítóra van szükség, a behatolás előtt pedig ujjal vagy valamilyen eszközzel ki kell tágítani nyílást. Mindent lassan, türelmesen kell csinálni, és persze mindkét félnek ugyanúgy kell akarnia, mert csak így lesz csodás az élmény.

Margaret is hasonló véleményen van, de mindehhez még hozzáteszi, az is nagyon fontos, hogy megfelelő szögben hatoljon be a hímvessző, mert csak akkor nem lesz fájdalmas. Ő maga erősebb orgazmust él át anális szex során, ám nem az ánuszban, hanem a klitoriszban és a vaginában.