8 elképesztő szex-világrokrd, amitől leesik az állad!

3216

8 elképesztő világrekord, amivel talán jobb lenne nem büszkélkedni.De szerencsénkre, vagy szerencsétlenségünkre sokan ezt máshogy gondolják. Így megmutatták a világnak, amijük van. Íme!

1. A világ legnagyobb pénisze

620x0 (7)

Jonah Falcon amerikai színész és író. Művészi érdemei mellett egy igen megdöbbentő dologgal is büszkélkedhet, ugyanis pénisze normál állapotban 24, még izgalmi állapotban 35 centiméter. Falcon biszexuálisnak vallja magát. Szerette volna adottságait hasznosítani a pornóiparban, de végül rájött, hogy talán ez nem tenne jót normál színészi karrierjének.

2. Óriás vagina

620x0 (8)

A feljegyzések alapján a világ legnagyobb vaginájával a skót Anna Swam rendelkezett, aki 1846-ban született. A nő teljesen normál méretekkel látta meg  a napvilágot, de már gyerekkorában rohamosan elkezdett nőni.Végül 2 méter 17 centiméterrel áldotta meg a természet. Anna talált magának egy szintén óriás férjet.Gyerekük is született, aki sajnos nem élte túl a születést.A baba nagyon nagy volt, fejének kerülete majdnem elérte az ötven centit. A regisztrált adatok szerint tehát Anna vaginája 48,2 centiméterre tágult ki a szülés közben. 

3. A világ legtermékenyebb asszonya

620x0 (9)

Valentina Vassilyeva egy orosz földműves felesége volt az 1700-as években. Dokumentumok szerint 69 gyereket szült férjének.

Megajándékozta 16 ikerpárral, 7 hármas és 4 négyes ikerrel.

Összesen huszonhétszer szült életében.

A képen látható Kanadában élő román nő 2008-ban adott életet 18. gyerekének. Ami szintén megdöbbentő teljesítmény.

4. A világ legmesszebbre lőtt spermája

620x0 (10)

Ezzel az eredménnyel Horst Schultz büszkélkedhet, aki 4 méter 79 centiméter távolságra juttatta spermáját.

5. A világ legöregebb prostija

620x0 (11)

A prostitúció a legősibb szakmák egyike. A nagymama becenéven futó éjszakai pillangó közel negyven éve űzi az ipart, mióta férje hirtelen meghalt. A most 82 éves Chiu, a legkeresettebb hölgyek egyike.

6. A világ leghosszabb maszturbálása

620x0 (13)

Masanobu Sato 2009-ben megdöntötte saját, tavalyi rekordját a Maszturbáció Világversenyén San Fransiscóban. Így az új rekord 9 óra és 58 perc.

7. A világ legerősebb vaginája

Tatiata Kozhevnikova rendelkezik a világ legerősebb vaginájával, ugyanisintim izmaival képes megemelni 14 kilót. Azt nyilatkozta, hogy szülés után nagyon elernyedtek az izmai, ezért nézett utána, hogy mivel edzhetné azokat. Ekkor talált rá a több ezer éve ismert és erre a célra használt fagolyókra. Intim izmai pedig annyira megerősödtek, hogy ma már szinte mindent elbír velük.

8. A legidősebb apa a Földön

620x0 (14)

Az indiai Nanu Ram Jogi 90 éves volt, mikor huszonegyedszerre is apa lett. Azt mondja meg sem áll a gyereknemzéssel legalább 100 éves koráig.

(forrás: ripost)

Hozzászólás