Louise Bryant 3 hónapig szenvedett egy elképesztően fájdalmas betegség miatt.Az orvosok nem voltak felkészülve a diagnózisra, amivel szemben találták magukat.

Az egész alhasi fájdalommal kezdődött, rendszertelen vérzése volt, étvágytalanság és hátfájás is gyötörte. A férje azt tanácsolta neki, hogy vegyen egy terhességi tesztet, aminek az eredménye negatív lett. Tehát a terhességet egyelőre kizárhatták.

Ahogy teltek a napok, csak nem enyhültek a panaszok,ezért a férje 1 hét múlva újabb tesztet vitt az asszonynak, ami szintén negatív lett. Ekkor már komoly betegségre gyanakodtak, és mennyire igazuk volt..
Egy nőgyógyász megvizsgálta és kizárta a terhességet, azonban további vizsgálatokat nem látott indokoltnak. Felírt gyógyszereket a görcsökre, és a menzesz szerű vérzés enyhítésére. Az orvos egy újabb terhességi teszt felhasználásra buzdította őt, de ez is negatív lett. Immár 7 negatív teszt volt a lánynál, de csak nem múltak el a fájdalmak.

ERRŐL TUDNIA KELL  A férfi kisbabája hangosan sírt a könyvtárban. Ekkor a mérges lány felállt, odament hozzájuk és elképesztő dolgot tett

Ekkor sokkoló felfedezést tettek az orvosok, Louise méhe és belei között egy focilabda méretű tumor alakult ki. Nem csoda, hogy ennyire rosszul volt, hiszen ennek a tumornak csak a vér ellátása is kihívást jelent a szervezet számára.
Az orvosoknak köszönhetően egy 4 órás műtét során eltávolították belőle, és később kiderült, hogy nem volt rosszindulatú.

Egy komoly tanulsága van a történetnek, mégpedig az, hogy ne hagyd soha hogy az orvosok lerázzanak, mert amit ők influenzának mondanak, az akár lehet egy nagyon komoly tüdőgyulladás, és még sorolhatnánk.

Forrás: azutcahangja.blogspot.hu

Hozzászólás