7 hihetetlen tény a mellbimbóról, amit mindenképp tudnod kell!

7932

A mellbimbók varázslatos testrészek: orgazmusra képesek, rajtuk keresztül táplálkoznak a csecsemők, és még jól is néznek ki. Íme, néhány tény, amit illik tudnod a bimbikről.

 

Akár 5 centis átmérőjűek is lehetnek

Egy egyforintostól egészen egy nagyobb dió méretéig terjedhet egy mellbimbó mérete. Sőt, még nőni is tudnak, ha az ember elhízik vagy terhes lesz.

201510277-teny-amit-illik-tudni

Hasonlítanak a csiklóra

A mellbimbó nem csak erogén zónái a nőknek, de kutatók azt is kimutatták, hogy mikor izgatják ezt a testrészt, épp olyan folyamatok játszódnak le az agyban, mint a csikló izgatásakor.

Néha három is lehet belőlük

Nem ritka, hogy három mellbimbóval születnek nők vagy férfiak. Ezek általában úgy néznek ki, mint az anyajegyek, és a test bármelyik részén feltűnhetnek.

Mindig “kráteresek”

Közelről nézve a mellbimbókon kis göröngyök, kráterek vannak, nem létezik olyan mell, amin nincsenek ilyenek.

Nem szeretik a konditermet

Bár az edzés szuperegészséges az egész testnek, de a bimbik nem élvezik a sportmelltartóban való dörgölőzést. Akár még vérezhetnek is, ha érzékenyebbek az átlagosnál.

Hirtelen kicsöppenhet belőlük egy kis tej

Több szoptató anya számolt be arról, hogy néha akkor is elcsöppen a tejük, ha nem a saját gyereküket etetik, csak az utcán sétálnak, és gyereksírást hallanak.

Az elváltozás rosszat jelent

Ha a színe, formája megváltozik, vagy bármi gyanús dolgot észlelsz a mellbimbódon, azonnal fordulj orvoshoz, mert ez jelzés lehet, hogy valami nincs rendben.