7 FONTOS tanács Louise L. Hay-től, ami képes megváltoztatni az életed, és még a pajzsmirigy problémád is megoldódik tőle!

735

7 fontos tanács Louise L. Hay-től. Ha betartod, megváltozik az életed, és legyőzheted a pajzsmirigy problémákat is.

Fotó: Pixabay.com

Az életünk minősége csak tőlünk függ, mi vagyunk a felelősek azért, hogy, mit teszünk, mit eszünk, és mit gondolunk, cselekszünk. Mi alakítjuk az életünket! Ahelyett, hogy ezt észrevennénk, és kezünkbe vennénk az irányítást, mindig a külvilágot akarjuk megváltoztatni.

Az alábbiakban 7 nagyon fontos tanácsot olvashatunk. Ha megszeretnénk változtatni az életünk, érdemes megfogadni ezeket.

Sarah Wilson, a New York Times népszerű újságíró, bloggere azon szerencsések közé tartozik, akiknek sikerült találkozniuk Louise L. Hay-el. Sarah 7 pontban foglalta össze, hogy mit tanult a világ egyik leghíresebb spirituális tanítójától. Éld az életed című könyve emberek millióinak életét változtatta meg.

A most 89 éves írónő egy nehéz gyerekkor után, már érett felnőttként talált rá a pozitív gondolkodás hatalmában rejlő erőre. Hiszi, és vallja, hogy gondolatainkkal megváltoztathatjuk az életünk, kigyógyulhatunk betegségeinkből.

Nézzük, mit tanult Sarah Wilson Louise L. Hay-től, és, ezeket, hogyan építhetjük be mi magunk is az életünkbe.

1. Fogyasszunk jó minőségű fehérjét, és sok gyümölcsöt

  • Amikor Sarah találkozott Louise-al, éppen menta teát ivott, és mellé lágy tojást, három szál vékony kolbászt, és pár szem szilvát evett. Louise igyekszik minél kevesebb cukrot, glutén tartalmú ételt, és gabonapelyhet enni. Inkább több növényi zsírt, és gyümölcsöt fogyaszt.

2. Ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget a tárgyaknak!

  • “Sokkal kevesebb tárgyra, és ruhára lenne szükségünk, hiszen nem ezek jelentik a boldogságunk” – mondta Louise Sarahnak. Ő ma egy boldog, és minimalista nő, nagyon kevés tárgyat birtokol. Egy Smart autója van, és a saját kertjében megtermelt zöldségeket, és gyümölcsöket fogyasztja.

3. Ne aggódjunk, ha valamit nem tudtunk megtenni, elintézni

  • Hányszor idegeskedünk egy nap azon, hogy “na ezt sem tudtam ma megcsinálni”? Hányszor korholjuk magunk a nap végén, hogy ezt sem, és ezt sem intéztük el? Ne aggódjunk, amit nem sikerült megtennünk, az elintéződik magától. Mindig úgy alakul az élet, hogy, amire szükségünk van, azt meg fogjuk kapni.

4. Ismerjük meg mások gyerekkorát

  • Bocsássunk meg a körülöttünk levőknek, ha hibáztak. Képzeljük el, hogy milyen lehetett a gyerekkoruk, hogyan élhettek akkor, és miket élhettek át. Ezek a tapasztalatok mind befolyással vannak a mostani viselkedésükre. A megbocsátás az egyik alapfeltétele a boldog, és egészséges életnek.

5. Válaszoljunk az e-mailekre, és a telefonhívásokra

  • Soha nem tudhatjuk, hogy mikor lép be a nagy lehetőség az életünkbe. Ha nem vesszük fel a telefont, nem válaszolunk az e-mailekre, és elzárkózunk, akkor lehet, hogy megfosztjuk magunkat a nagy lehetőségektől.

6. A nap első órái meghatározó jelentőséggel bírnak

  • Luise azzal kezdi a napját, hogy megköszöni a nyugodt, és pihentető alvást. Ezután nyújtózkodik, megiszik egy csésze teát, és még olvas egy keveset. Azt teszi, ami a szívének kedves, amitől jól érzi magát. Ébredjünk vidám szívvel, és képzeljük el, hogy ez a legszebb napunk, ami valaha is lehetett. Adjunk teret a szép dolgoknak.

7. Egy tanács a pajzsmirigy problémák leküzdésére

  • “Nézzünk a tükörbe, és kérdezzük meg a beteg pajzsmirigytől: hogyan szerethetnélek téged jobban, hogyan adhatnék neked teljes életet. Ha kezdetben nem is értjük ezt a furcsa dolgot, a pajzsmirigyünk meg fogja érteni.” Louise szerint a pajzsmirigy problémákat a kreativitásunkban, kifejezési formánkban keletkezett gátak okozzák. Nagyon sok nőre nehezedik külső nyomás, próbálnak megfelelni maximálisan az elvárásoknak, de közben a belső énjüket nagyon elnyomják.