A pornóban senki nem kérdezi meg a másikat, hogy élvezi-e a simogatásokat, érintéseket. A pizzafutártól a takarítónőn át bárkivel össze lehet jönni, és azt is meg lehet tanulni a pornóból, hogy mikor kamuzza az orgazmust egy nő.

A pornószínésznők és pornószínészek színészi alakításaiból rengeteget lehet tanulni, például azt, hogy nem érdemes kamuzni az élvezést, vagy azt, hogy nem számít, kinek milyen a testi adottsága.

1. Nagy mellek, kis mellek, kövér nők

A pornóban nincs rasszizmus, tabuk sincsenek nagyon, és mindenféle test tud szép és vonzó lenni. Egyénenként változik, kinek mi az ízlése, ez nyilvánvaló, de a pornó az a műfaj, ahol nemcsak a felfújt mellű és szájú 20 évesek reszelnek, hanem mindenféle nő.

 

2. A pornó megmutatja, milyen a kamu élvezés

Ritka, ha a felnőtt filmekben őszinte jeleneteket látni, és a szereplők őszintén élvezik egymás testét. A legtöbbször kamu női visongásokat látni és hallani, sőt, van, hogy a pornószínészek sem élveznek el, vagy rossz időben teszik.

3. A szexuális segédeszközök nem az ördögtől valók

Főleg a szóló jelenetekben használnak a pornóban vibrátorokat, dildókat, de van, hogy páros helyzetben vagy akár grupiban is használják azokat. Azt is el lehet lesni, hogyan kell azokat használni.

ERRŐL TUDNIA KELL  Ágyékot izzító dominák latexbe bújtatva - Képek

 

4. A valós szex több a párperces szopás-nyalás-elölről-hátulról forgatókönyvnél

A pornófilmekben rendre ugyanaz a menet: nyalás-szopás, elölről egy kicsit, hátulról egy kicsit, aztán jöhet a látványos élvezés. Intimitással, kölcsönös szerelemben egy kicsit más a menetrend, pontosabban szólva, nincs menetrend. Úgy történik, ahogy jön.

5. Szex közben jó egymással kommunikálni

A felnőtt filmekből kimaradnak a simogatások, a pornószínészek és színésznők sose kérdezik meg egymástól, hogy jól esik-e az, amit csinálnak éppen. Ettől pornó a pornó, és ettől más a valóság.

 

6. Az amatőr pornó közelebb áll a valósághoz

Ellepték az internetet az amatőr felvételek, és már a pornós cégek maguk is készítenek amatőrnek álcázott gonzó filmeket például. Ha ez utóbbi nem is, de a valóban amatőr felvételek közelebb állnak ahhoz, amit az emberek a négy fal közt művelnek.

7. Minden szituácóból lehet bármikor egy dugás

Akár a munkahelyi értekezlet után, akár a takarítónővel otthon, akár a pizzafutárral, bármikor összejöhet egy gyors szex. Végülis a remény hal meg utoljára.

 

 

6552488_e9c31bef3c5725bf712fc7060dc0482e_wm[1]

 

 

Hozzászólás