Libby Huffer 44 éves, és romokban hever az élete. Rettenetes betegségben szenved: a neurofibromatózis pokollá teszi minden egyes napját, a testét fedő közel 6000 dudor pedig mindenkit elűz a közeléből!

 

dudor-no

 

Libby normális életet élt, kamaszkoráig. Akkor ugyanis apró duzzanatok jelentek meg a bőrén, a számuk pedig egyre csak nőtt, így a lányt több osztálytársa is kigúnyolta különleges betegsége miatt. A tünetek akkor váltak a legsúlyosabbá, amikor várandós lett, és világra hozta első gyermekét.

Bár az orvosok mindent elkövettek, hogy megfékezzék a kóros daganatok felbukkanását, ezek száma több ezerre nőtt, és az amúgy széparcú Libbyt egy csúnya banyává változtatták. Jelenleg közel 6000 apró bibircsók rútítja el a nő arcát és testét, meggátolva őt abban, hogy normális életet éljen!

ERRŐL TUDNIA KELL  Azok a nők, akiknek a pénz a mindenük…

„A gyerekeimnek azt mondom, puszit kaptam az angyaloktól, ezért nézek ki így. Ők nem kérdezősködnek tovább, de az embereknek fogalmuk sincs, mi az én betegségem, ezért folyton el kell nekik magyaráznom. A hátamon lévő dudorok okozzák a legnagyobb fájdalmat, sokszor nem tudok éjjel sem aludni. Jelenleg 13 gyógyszeres kezelést folytatok. Egész életemben ujjal mutogattak rám, és ha ki kell mennem a házból, igyekszem minél jobban eltakarni magam. Szeretném, ha egyszer végre eljönne számomra is az a nap, amikor nem kell amiatt aggódnom, hogyan nézek ki, vagy hogy mit is vegyek fel, ami elfedi a daganatokat a testemen!” – panaszkodott Libby.

 

Hozzászólás