Kíváncsi vagy rá, hogy mire vágynak igazán a férfiak az ágyban? Egy friss felmérés szerint igazán apró dolgokkal is megelégednek, nincs sok kívánságuk: egy-két trükkel bármelyiküket

megőrjítheted!

1.    Beszélj csúnyán!

Nyilván nem a szitkozódásra gondolunk, hanem a dirty talkra. Ha zavarban vagy, nem kell végig közvetítened az eseményeket, már néhány elejtett szó is csodákra képes. Mondd, hogy nedves vagy, hogy erősebben akarod, ő pedig elveszíti a fejét.

6 izgató ötlet, ami minden pasinak eszébe jut szex közben

 

2.    Vedd át néha az irányítást!

Kevés dolog tud úgy bepörgeti egy pasit, mint egy olyan nő, aki tudja, mit akar. Nem, nem a bőrostorra gondolunk – bár ha azt szeretitek, semmi kifogásunk ellene -, annyi is elég, ha az ágyra nyomod és összefogod a kezét a feje fölött: boldogan fogja megadni magát.

6 izgató ötlet, ami minden pasinak eszébe jut szex közben

 

3.    Próbálj ki bátran új pózokat!

Mindegy mit találsz ki, boldogan fog rá igent mondani! Ne aggódj azon, hogy bejön-e: nem tudhatod, amíg ki nem próbáljátok! Vesd be bátran a kádat, testápolót, tejszínhabot – de az is elég, ha a klasszikus misszionárius pózon csavarsz egyet.

ERRŐL TUDNIA KELL  Szerelmi búvóhelyek Budapesten

4.    Lepd meg!

Ok, attól sok pasi tényleg meglepődne, ha szeretkezés közben vibrátort találna a párna alatt, bár nem a jó értelemben. Néha viszont bedobhatsz egy kis jelmezesdit, játékokat, síkosítót – garantáltan felpörgeti az eseményeket! Arra azért figyelj, hogy ne a latex apácajelmezzel nyiss, nehogy megijedjen.

 

 

 

 

 

 

6 izgató ötlet, ami minden pasinak eszébe jut szex közben

 

 

5.    Mutasd magad!

A pasik imádnak nézni – téged is és az akciót is. A lovaglópózt vagy a fordított lovaglópózt mindegyik imádja, de ügyesen elhelyezett tükör is  nagy szolgálatot tesz. Ha bevállalósabb vagy, adj neki műsort! Hidd el, őrült hálás lesz érte!

6.    Etesd pizzával!

Na jó, ez vicc és csak úgy eszünke jutott….Bár, ha jobban belegondolunk, ki tudja…

Hozzászólás