5 őrült Disney-teória, ami mindent megváltoztat, amit eddig kedvenc meséidről gondoltál – Napjaink

4991

Figyelem, csak erős idegzetűeknek komoly 5 őrült Disney-teória!

 

Avagy Triton király gyengéi a sellőlányok. Bizony, Ariel bűbájos apucija szép háremet tarthatott sufniban egy kagyló alatt, hisz lányain nem látható szemernyi hasonlóság sem. A teória szerint Triton 7 különböző anyát vetett be vérvonala bővítésére – nem beszélve a zabigyerekekről -, persze ez jobban hangzik mint az, hogy nem tud ellenállni egyetlen vidáman fickándozó sellőfaroknak sem. A legjobb családokban is megesik.

 

2. A gonosz királynő a Hófehérke és a hét törpében egyben az Aranyhaj boszorkánya

Hasonlóság akad bőven. Mindketten bármire képesek lennének az örök szépségért, és nem restek ezért fiatal és üde lányokat kihasználni. Szeretnek játszani a tőrrel, nem is beszélve a kinézetükről…

 

3. Jafar valójában a jó zsaru

Kész hős, az aggódó állampolgár, aki csak próbálta megmenteni Agrabáht egy pöffeszkedő, megalomániás és hedonista szultántól, aki palotájában elzárkózva simán a gazdasági összeomlásig sodorná birodalmát. Ezért is akarja elvenni Jázmin hercegnőt – akinek csak úgy van egy tigrise -, hogy megmentse az éhező népet. Mert éheznek, ezt tökéletesen prezentálja a társadalom peremére csúszott Aladin, aki egyébként nem jobb egyetlen zsebes tolvajnál sem: lop, csal, hazudik.

 

4. Carl Fredricksen meghal a Fel! elején

Zsepit elő! Az elmélet szerint Carl meghal azután, hogy a bíróság kimondja, el kell hagyni az otthonát. Russell valójában csak Carl őrangyala, aki segít neki átjutni a túlvilágra, és az “idősek segítője” jelvény megszerzése pusztán metafora.

 

5. Hamupipőke csúnyán meghízott

 

 

És ezt bárki láthatja, aki elég szemfüles volt a Jégvarázs nézése közben. Mintha nem láttuk volna elégszer… Hogy nem vettük észre?