5 álomkép, amitől sokan megijednek, pedig valójában szerencsét jelentenek

920

Mi emberek hajlamosak vagyunk megijedni és olykor mindenféle babonában hinni. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk álmaink jelentésére is.

 

Nem minden álomkép jelent azonban rosszat,amelyekről a köztudatban rossz hírek állnak fent. Az alábbi 5 álomkép nem rosszat jelent, hanem szerencse eljövetelét hirdeti az életünkben!

Sír és koporsó

Ha álmodban a temetőben jársz, sírt vagy koporsót látsz, ne ijedj meg, nem egy közelgő halálesetet álmodtál meg! Az álmod valódi jelentése, hogy a sok nehézség, amin az utóbbi időben keresztül mentél végre jóra fordul.

Halott a koporsóban

Ha egy halott ember láttál egy koporsóban feküdni, ne ijedj meg! Váratlan szerencse áll a házadhoz, egy olyan dolog, amiben nem reménykedsz.

Barátod halála

Ha egy közeli ismerősöd vagy rokonod látod álmodban halottként, akkor ez kedvező hír eljövetelét jelenti. Elképzelhető, hogy az erős túlvilági hitből ered ez a jelentés?

A házastársunk halála

Ez az előbbihez hasonlít, de annál is többet jelez: akár gyermek születését is megjósolhatja.

Saját halálunk

Bizarr élmény lehet, ha álmodban saját magadat látod viszont halottként, de a jelentés annál kecsegtetőbb: ez idáig nem látott sikereket érhetsz el az életedben.

Forrás:  Tudasfaja.com.