4 millióan nézték meg az alábbi internetes bejegyzést. Egyesek szerint ez a világ legjobb ötlete!

1434

A nők örök nagy problémája a hajuk színe. Egyáltalán nem mindegy, hogy a fodrász milyen színárnyalatot kever ki, és a végeredmény, ha nem lesz megfelelő egy másodperc alatt kiverheti a biztosítékot. De az is megtörténhet, hogy pár nap múlva már egy teljesen új színre vágyunk.

 

dupla-hajszin

 

Van aki nem tudja eldönteni, hogy szőke legyen, vagy inkább barna. Ilyen nagy problémák (is) uralják a nők életét. Erre az esetre egy fiatal lány egyedülálló megoldást talált ki, melyet a Reddit segítségével tett közzé.

Az alábbiakban láthatjuk a forradalmi ötletet, melytől az egész világ hátast dobott. Nők milliói csak ámulnak, hogy mennyire szuper megoldás. Biztosan sokan vannak, akik már ki is próbálták. A lány a haja alsó felét szőkére, míg a felső részét barnára festette. Így nincs más dolga, ha éppen szőke szeretne lenni, minthogy a másik oldalra fésülje a haját.

Sokan azonban azért támadják, mert ez a dupla festés egészen biztosan nem tesz jót a hajnak, sokkal jobban roncsolja, mintha csak egy hajfestéket használnánk. De vannak, akiket ez egyáltalán nem érdekel, és már futnak is a fodrászhoz.

Szerinted jó ötlet?

Hozzászólás