4 dolog, ami csak a csajok szerint szexi

11350

A férfiak és nők ízlése bizony gyakran az ágyban is különbözik.

Ha kreativitásról van szó, a szexpraktikák tárháza szinte kimeríthetetlen, de a közhellyel ellentétben nem csak a férfiak állnak elõ hajmeresztõnek tûnõ újításokkal, amely hallatán a nõ azonnal magára rántja a takarót.

A szelídebb nem tagjai is bátrabban vetik bele magukat a kísérletezésbe abban a reményben, hogy a párjuk minimum elalél a mesteri kéjtrükköktõl. Azonban vékony a határ a ritka, de izgató fogások és a maníros mutatványok között.

Ráadásul, ami elméletben tökéletesen felépített és remekül szuperál, az a gyakorlatban nem mindig a forgatókönyv szerint alakul. Így az eredmény vérforralás helyett hidegzuhany lehet. A következõ kísérletekkel csak óvatosan, mert a legtöbb hímet lehangolja – bármilyen szexinek is tûnik elsõ kóstolásra.

Virágnyelv

A legtöbb nő vonakodva szólal meg intim helyzetben, annak ellenére, hogy a férfiak többsége díjazza az izgató szexbeszédet. Ez valóban vékony jég, hiszen, aki egyébként nem az a kifejezett domina, csak nehezen ízlelgeti a nyers erotikát idézõ szavakat, még ha bátorítják is. A pajzán vagy akár trágár kifejezések az eredeti cél szerint felszabadító erõvel hatnak mindkét félre, bensõségesebb hangulatot teremtenek. Persze, ha valaki ócskának és idegennek érzi, értelmetlen erõltetni, a várt hatás ilyenkor úgyis elmarad.

Felmerülhet az ötlet ugyanakkor, hogy az obszcén nyelvjátékot finomítva szelídebb verbális szexbe kezdj. De vigyázz ezzel, mert amíg te szexi becézgetésnek szánod, a pasidat könnyen lelohaszthatja a gügyögésre hajazó virágnyelv.

Ha a férfiassága olyan jelzőket kap, amit szíved szerint legfeljebb a plüssmacidnak adhatnál, ne csodálkozz, ha végül csődöt mond.

Eperdzsemes gyönyörök

Ugyan az afrodiziákumoknak tényleg vérforraló hatásuk lehet, egyáltalán nem mindegy, mit és hogyan vetsz be vágyfokozóként. A lányok szeme gyakran felvillan egy-egy tejszínhabos-mogyorókrémes akció hallatán, de ezek többsége sajnos csak elméletben olyan gusztusos. A gyakorlatban tízbõl nyolcszor ragacsos kudarcba fullad. A pasik majdhogynem egyöntetû reakciója a mézes-mázos szextettekre a fanyalgás: egy könnyû vacsora vagy nassolós csipegetés rásegíthet az erotikus hangulatra, a szõlõszemek is finomabbak a köldökrõl felszippantva, de a pontról pontra véghezvitt lekváros pacsmagolás, majd a szétfolyt édesség tervszerû lenyalogatása könnyen kiveri a biztosítékot. Ilyenkor nemcsak a kivitelezés nehézsége okozza a csalódást, a férfiakat elkedvetleníti a spontaneitást nélkülözõ, elõre megírt szexforgatókönyv szerint zajló együttlét is.

Vibrátoros bevetés

A szexkütyük népszerûsége látszólag töretlen a férfiak körében, és ritkán mondanak nemet az erotikus játékokra, ezért a nõkben jogosan merülhet fel a vibrátorral felturbózott hancúr ötlete. Bár talán nem ad hangot egyértelmûen szorongásának, a partnered aligha tartja majd érzékinek, ha az intim pillanatok küszöbén elõhúzod a fiókból kedvenc mûanyag berregõdet azzal a szándékkal, hogy megmutasd, mit produkál a gyakorlatban.

Minimum kisebbségi komplexusa lesz, ha szembesül a turbónyuszi teljesítményével, esetleg teljesen lefagy, ha bevetésre kerül a sor. Persze meglehet, hogy beindul a látványtól, ahogyan magadat kényezteted, de abban a pillanatban lelohad a lelkesedése, ahogy a mûpénisszel az õ testnyílása felé veszed az irányt. Jobban jársz, ha inkább a fiókban hagyod, és engeded, hogy saját szerszámával folytassátok a játékot.