A nyelv ereje mindenek felett!

4568

1. Keress egy mindkettőtöknek ideális pozíciót

„Ha ki akarom elégíteni a barátomat, meg szoktam kérni, hogy üljön az ágy szélére. Így sokkal kényelmesebb nekem és ő is jobb (esztétikai) élményben részesül, miközben előtte térdelek.” – Emma (18)

2. Mondjátok el mire vágytok

„Beszéljetek! Kérdezzétek meg egymástól kinek mi tetszik, és mit akar. Legyetek nyitottak a másik szexuális vágyaira, de ne tegyetek meg semmi olyat, ami bármelyik fél számára is kényes vagy kellemetlen lenne.” – Liza (23)

201603235-tipp-noktol-az-igazan

3. Kontaktus

„Szemkontaktus! Hiába érzed zavarbaejtőnek vagy ijesztőnek, ez az egyik legfontosabb része a folyamatnak, hiszen nem csak szexi, de bizalomgerjesztő is.” – Lilla (30)

4. Légy lelkes

„Szeretem, amikor szájjal kényeztethetjük egymást, ilyenkor örömöt nyújtunk, figyelünk a másikra. Fontos, hogy közben egymásra koncentráljunk, legyünk ott mindketten fejben is, ne akarjunk pillanatok alatt túlesni a dolgon, hiszen a befektetett munka mindig megtérül.” – Rózsa (35)

5. Kapd el a ritmust

„Majdnem biztos vagyok abban, hogy garantáltabb az orgazmus, ha elkapjátok egymás ritmusát. Ha mégsem élveznék el attól, hogy behatol a párom, még mindig ott van az orális szex. Persze itt sem fog egy perc alatt megtörténni a robbanás a jó ritmustól, de egy játékos nyelv erejét sosem lehet alábecsülni.” – Judit (28)

(forrás: life)