30 fölötti nővel igazán jó szex!

3299

30 felett a nők egyre több kivetnivalót találnak a testükön. Ahogy halad az idő, úgy válnak elégedetlenebbé a bőrük simaságával, izmaik feszességével, testsúlyukkal. Ne áltassuk magunkat: az idő valóban hagy nyomot a testen, csakhogy nem ez számít! 30 fölött a nő már pontosan tudja, mi kell az  élvezetes szexhez, a boldog kapcsolathoz! Íme, 7 nyomós ok, ami miatt sokkal jobb vele az ágyban, mint a fiatalabb csajokkal:

620x0 (5)

1. Jobban ismeri a saját testét

Egy 30-as, de még inkább 40 fölötti nő már jól tudja, hogy mit szeret, milyen érintésre hogyan reagál, mi vált ki belőle valódi izgalmat. Ez pedig sokkal élvezetesebbé teszi számára a szexet.

2. Jobban tudja, mire vágynak a férfiak

Minden valószínűség szerint ez a nő már túl van néhány szexuális kapcsolaton, és jobban tudja azt is, mi az, amivel örömöt tud okozni. De legalábbis tisztában van vele, hogy a vágyak egyéntől függnek, ugyanakkor van már annyi tapasztalata, hogy tudja, miket és hogyan érdemes kipróbálnia partnerén.

620x0 (4)

3. Felszabadultabb és gátlástalanabb

Mivel már tudja, milyen izgalmat képes átélni és okozni is, ezért magabiztosabb, és önfeledtebb. A szexet nem csak próbálgatja, hanem meg is éli.

4. Kíváncsibb és kísérletezőbb

Már tudja, mi az, ami biztosan a fellegekbe repíti, ismer néhány trükköt, mellyel kényeztetni tudja a párját, ezért kíváncsi új élményekre, nyitott az új tapasztalatokra, melyekkel gazdagabbá teheti az együttléteket.

5. Nem várja el partnerétől a gondolatolvasást

Tisztában van vele, hogy teste érzékeny és összetett. Azt is tudja, hogy a férfi nem gondolatolvasó, és nem is várja ezt el tőle. Elmondja, hogy mi és hogyan esik jól számára, de legalábbis aktívan segít mozdulatokkal, sóhajokkal, hogy megkönnyítse partnere dolgát.

620x0 (7)

6. Méltányolja a gesztusokat

Nem fél kimutatni elismerését, örömét vagy éppen háláját, ha élvezetet kap. Tudja, hogy a szex és az együttlét része az is, hogy visszajelzést és viszonzást adjunk a másiknak.

7. Helyén kezeli a szexet

Tud különbséget tenni fizikai vonzalom és szerelem közt, tisztában van vele, hogy a szex ugyanazzal a partnerrel is rendkívül változatos lehet, fel tudja mérni, hogy mi az, ami a szex hevében történik és mi az, ami a valóság része. Egy kalandtól nem vár szerelmi csodát, és nem érzi szerelmi árulásnak, ha párja hevesebb, vadabb vagy gyorsabb menetre vágyik a szokásosnál.

Forrás: Ripost