3 tuti jel, hogy a pasidnak van valakije

3230

Munkám során egyre többen keresnek meg párkapcsolati problémával, többek között a hűtlenség-bizalmatlanság kérdéskörével. Sajnos nem lehet elégszer elmondani, hogy a stabil párkapcsolat egyik fontos alappillére a bizalom.

 

Amennyiben már a kapcsolatod elején jelentkeznek benned a másik iránt érzett bizalmatlanság jelei, úgy érdemes átgondolnod – az alább felsorolt jelek alapján – a párodra jellemző viselkedést. Ugyanis, aki már az elején okot ad a bizalmatlanságra, azzal nem érdemes foglalkozni, nem érdemes energiát, de legfőképp nem érzelmeket bele invesztálni a kapcsolatba.

 

Aki már egyszer eljátszotta a bizalmadat, az igen nagy valószínűséggel legközelebb is el fogja játszani.

IDŐBEN LÉPJ!

Abban az esetben, ha már évek óta együtt vagytok, de mégis fény derült párod hűtlenségére, nos ebben az esetben őszinte kommunikációval, a valós problémák feltárásával, kitartással és munkával erősíthető, illetve visszaállítható a bizalom, amennyiben nem célotok a szakítás.
A párhuzamos kapcsolatokban létező férfiak általában gyermekkorukban bizonytalanul kötődtek, erősen szeretethiányosak, túl nagy elvárásokat támasztottak feléjük, illetve rossz apai mintát követtek, így felnőttkorukra nárcisztikus személyiséggé válhatnak, akik félnek a felelősségvállalástól és rettegnek az elköteleződéstől. Ezért folyamatosan dolgozik és küzd az egojuk, küzdenek a boldogságuk megtalálásáért, így olykor-olykor egy újabb áldozat esik a csapdájukba, akitől csodát, illetve boldogságuk megtalálását remélik. Azonban ezek a kényszeresen boldogságukat keresők leginkább csak újabb kalandokba és ígéretekbe bocsátkoznak, s önámítással, tudattalanul is győzködik magukat. A kicsapongásoknak természetesen egyéb oka is lehet, mint pl. a potenciazavarokra való megoldás keresése. Ám, mivel ezek a problémák sokrétűek, igen összetettek, így hosszútávon hiábavaló próbálkozás máshol keresni a megoldást. Ugyanis a legjobb gyógyító, a gyógyír, a biztonságot, szeretetet és megértést nyújtó partner!

3 TUTI JELE ANNAK, HOGY A PASIDNAK VAN VALAKIJE

1. HANGULATINGADOZÁS

Amennyiben párod nem bipoláris depresszióval, személyiségzavarral vagy egészségi problémával küzd, úgy az indokolatlan hangulatingadozás fontos jele lehet a harmadik személy felbukkanásának. Ha gyakran olyan érzésed támad, mintha hullámvasúton ülnél, de mégsem váltottál jegyet a Vidámparkba, akkor ajánlatos megfigyelned párod viselkedését, a kiváltó, megmagyarázhatatlan okokat. Bármennyire is ügyesen próbálja titkolni, észre fogod venni a jeleket, legyen az akár egy váratlanul érkezett sms, melyre jelenléted miatt nem tud időben válaszolni, ezért hirtelen nagyon ideges és feszült lesz.

2. FÉRFI HISZTI, MŰBALHÉ

Természetesen a férfiakra is rátör időnként a hiszti, de általában annak hátterében munkahelyi leterheltség, túl nagy felelősség, esetleg egészségi probléma áll. Azonban a szerető gondoskodást, ölelgetést és beszélgetést követően ezek a hisztik amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is múlnak. A mű- vagy kamubalhét onnan ismerheted fel, hogy teljesen váratlan helyzetben tör rá a párodra, amikor is teljességgel érthetetlen és értelmetlen a viselkedése, mert cselekedeteddel nem adtál okot a balhézásra. Nyilvánvalóan műbalhéját a belső feszültsége, a mindkét fél felé való megfelelés okozza, mely előbb vagy utóbb kirobban belőle és a felszínre tör.

 

3. HETEKRE ELTŰNIK

A harmadik és egyben legbiztosabb jele annak, hogy a párodnak van valakije, a hirtelen eltűnés. Ha már tapasztaltad a túl gyakori hangulatingadozásokat és mondvacsinált műbalhékat, melyeket hirtelen napokra vagy akár hetekre történő eltűnés követ, úgy egészen biztos lehetsz abban, hogy háromszögben létezel. Ugyanis logikusan átgondolva az egészet, ha nem történt köztetek olyan súlyos nézeteltérés, amiért ne lehetne bocsánatot kérni vagy ne lehetne megbeszélni, nos, a tények akkor önmagukért beszélnek. A napokra való eltűnésnek még lehetséges oka a sértődöttség, de a hetekre történő eltűnés komoly jelzés a kapcsolatodat illetően.