A tánc az egyik legfelemelőbb dolog a világon! Ha rossz kedved van, és felteszed a kedvenc zeneszámodat, már attól jobb hangulatba kerülsz, ám ha táncolni kezdesz, a kedélyállapotod azonnal helyrekattan. Már az is kiváló módszer a feldobódásra, ha tehetséges emberek produkcióját nézed. Segít kikapcsolódni, ellazulni, és legalább arra a néhány percre elfeledtetni az őrült rohanást!

 

 

Az alábbi videóban is egy remek előadással találhatod szembe magad – egy táncprodukcióval, amitől leesik az állad! Gyönyörűen kecses mozdulatok, maximális hozzáértés és összhang, a lehető legaprólékosabb koreográfia. Három táncosnak sikerül azonnal lebilincselnie bennünket a képernyők elé, három óriási tehetség, aki egy meseszerű álmot váltanak valóra túlcsorduló szenvedéllyel!

Kezdetben a páros szégyenlősen lát hozzá a műsorszámhoz. De amikor a harmadik is színre lép, csoda történik! Nem meglepő, hogy a produkció végén a közönség vastapssal jutalmazza a triót!

 

Hozzászólás


Warning: A non-numeric value encountered in /srv/http/sztarcafe.com/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008