17 könnyfakasztó rajz, amely megmutatja, milyen is nőnek lenni!

2462

Nőnek lenni gyönyörű. Nőnek lenni nehéz! Hagyjál békén, össze vagyok zavarodva!

Amióta világ a világ, a nőket sosem értették meg a férfiak. És fordítva. És ez így marad, amíg a Föld forog. Nincs is ezzel baj, most gondoljatok csak bele, mi történne, ha mindenki úgy viselkedne az egész világon, ahogy a férfiak. Vagy a nők. Már rég kihalt volna az emberiség.

A nők élete és gondolkodásmódja sokkal összetettebb és bonyolultabb mint a férfiaké. Több igényük van, több mindent szeretnek, sokkal érzékenyebben viszonyulnak dolgokhoz. És persze, hogy ez nap mint nap vicces szituációkat szül! Gondoljunk csak a sok, kizárólag nőknek készült vígjátékra és sorozatra, kifogyhatatlan ötletek forrásnak bizonyulnak a nők mindennapi “gondjai”.

A férfiak erősek, egyszerűek (senki ne sértődjön meg, mindenki tudja, hogy értjük!), ez nekik jár. Mi pedig szeretünk, sírunk, kényeztetjük magunkat és hajnalig vihorászunk a barátnőkkel. Ez pedig nekünk jár! A következő rajzokat természetesen egy nő készítette, egy nagyon tehetséges illusztrátor lány, Agustina Guerrero. 32 évesen már megtapasztalta a női lét minden előnyét és hátrányát, a legszebb korban van, hogy ezeket a lehető legjobban meg tudja mutatni a nagyérdeműnek. Rajzai kiválóan megmutatják, hogy milyen és nőként élni, nap mint nap. Ez csak a nőknek jár! 🙂

1.

image

 

2.

image-2

 

3.

image-1

 

4.

image-3

 

5.

image-7

 

6.

image-6

 

7.

image-16

8.

image-12

9.

image-11

10.

image-13

11.

image-8

12.

image-9

13.

image-14

14.

image-10

15.

image-15

16.

image-5

17.

image-4