10 tény arról, hogy miért hűtlenek a pasik!

3285

Összegyűjtötték azokat a leggyakoribb “problémákat”, amelyek a hűtlenség hátterében állnak.

1. A tiltott gyümölcs íze a legédesebb

Minden nőben lakozik egy boszorkány, aki akaratával és persze csáberejével bármit képes megtenni, hogy megkaparinthassa áldozatát. Ebből az apropóból kifolyólag akadnak olyan esetek, amikor egy “boldog” kapcsolatban élő hím mégis elcsábul, és megízleli a tiltott gyümölcs ízét. Abban az esetben, ha egy férfi félrelép, az nemcsak az ő hibája, hanem mindkét fél, így a nő is hibázott valamiben.

2. A stabil barátnőből hiányzik a fantázia

Orális vagy anális szex, esetleg egy kis móka valami extrém helyen…Sok nő mindezeket felsorolni sem tudja, a teljesítésről pedig már ne is beszéljünk, azonban a férfiakat ezek a dolgok nagyon tudják motiválni. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön meg kell teremteni azt a zónát, melyben mindketten jól érzik magukat, és valamilyen szinten tudják teljesíteni egymás erotikus kívánságait. Ha ez nem jön össze, akkor ne is csodálkozzunk azon, hogy egy férfi máshol keresgél.

3. Hűtlenség oka: unalmas szex?!

A kapcsolatok nagy részénél megjelenik az unalmas szex problémája. Vannak olyan pasik, akik nem várják meg, míg eljön az a pillanat, és kezükbe veszik az irányítást, azonban akadnak olyanok is, akik egyértelműen más nő sikolyaitól várják a boldogságot.

4. Megszűnik a vonzalom

A szexuális vonzalom megszűnésének problémája főleg a komoly és tartós kapcsolatban élő párokat veszélyezteti. A férfiak nagyon egyszerű teremtmények, ha nem tudják partnerükkel kielégíteni vágyaikat, akkor más felé fordulnak.

5. Mindig van más lehetőség

Miért elégedne meg egy férfi egyetlen szexpartnerrel, ha lehet kettő vagy tíz? Néhány pasi követi is ezt az elvet. El kell, hogy szomorítsuk a hölgyeket, a mai világban már egy gyűrű sem jelent akadályt, főként azért, mert vannak olyan nők, akik figyelmen kívül hagyják annak fényében, hogy úgyis csak szexre megy ki a játék.

6. Beteljesülő jóslat

Ha egy nő minden ok nélkül és gyakran vádolja meg párját hűtlenséggel, annak nem lesz jó vége. Ki szereti hallgatni sértéseket és hamis vádakat? Egy férfi, aki ezt átélte a következőt mondta: “Kedvesem azzal vádolt meg, hogy lefeküdtem a kolleginával, a szomszédasszonnyal, a pincérlánnyal…, pedig én semmi ilyet nem tettem. Most, hogy volt bátorságom megtenni, fogalma sincs róla.”

7. Boldog tudatlanság

Egy elv, amit a legtöbb férfi vall: „Amiről nem tud a párom, az nem fáj”. Úgy érezzük, hogy ezt nem szükséges ragozni, viszont okkal tehetjük fel a kérdést, vajon boldogok a lelki szegények?

8. Milyen is egy gyors menet?

Egy fiatal férfi nagyon jól megfogalmazta a lényeget: „Néha nem vágyom körítésre, csak a lényeg számít és az, hogy utána menjek a dolgomra. Egy barátnő igényli az előjátékot, a többszörös orgazmust és a szex utáni cirógatást, amit mi pasik olykor a hátunk közepére sem kívánunk.”

9. Elégedettség magas fokon

Vannak olyan férfiak, akik azt vallják, hogy a kapcsolatuk és a megcsalás között nincs összefüggés. Kizárólag csak azért hűtlenek, mert szükségét érzik fizikai igényeik kielégítésére, vajon ez tényleg így van?

10. Zavaros szexualitás

Egyre több hím vállalja fel homoszexualitását, azonban még mindig sokan vannak, akik félnek az előítéletektől, ezért inkább hallgatásba burkolózva élik életüket. Nem tudnak szembenézni szexuális orientációjukkal, ezért minden alkalmat kihasználnak arra, hogy megpróbálják bizonyítani vonzódásuk hamisságát.

 

Hozzászólás