10 dolog, amiért jó nőnek lenni

1025

Most elárulunk néhány dolgot, ami mindig emlékeztetni fog téged arra, hogy miért is jó nőnek lenni, ha éppen nem így érzed. Olyanokra gondolunk, mint csajos sorozatok a TV-ben, smink, titkos nyelv, amit csak mi, nők értünk meg és még sok más.

1. Ez neked jár


Havonta egyszer jogod van az elmebeteg-szuka szerepére. És utána fogj mindent a pasidra. Igenis megteheted azokon a bizonyos napokon, hogy hisztizz, csokit tömj magadba vagy éppen csipszet ropogtass és slampos tréningben a kanapéra kuporodva idióta sorozatokat nézz naphosszat.

 16905_no_jar_neked

2. Ami a fontos egy nőnek


Amíg a pasid mindenhol otthagyhatja a piszkos zsepiket, az aprópénzt és a zsebből kieső számlákat, addig te is nyugodtan szem előtt hagyhatod a lábujjosztódat körömfestés után, vagy a szemöldökcsipeszt és az egyéb „apróságokat”, melyekre, sosem tudhatod, hogy mikor lesz hirtelen szükséged.

 16906_no_2

3. Szex, amikor te akarod


Tudod szuggerálni a pasid zipzárját egy csábító szempilla rebegtetéssel. És ezt ki is használhatod, amikor csak akarod. Ezenfelül, igenis csökkentheted vagy gyarapíthatod a „kívánságlistáját” attól függően, hogy hányszor rakott rendet, vagy mosogatott el a héten.

 16907_no_3

4. Rejtélyes nőgyógyászati zavarok


A hímeket keményen meg tudjuk ijeszteni különböző, rejtélyes nőgyógyászati problémákkal. Oh, de ez igazán rossz. Nem szabad túlzásba vinni, de, ha elárulod a problémádat, kényeztetni fognak, ha több fagyira vágysz, meg fogod kapni. Mert lehet, hogy enyhíti a „szenvedésedet”.

 16908_no_4

5. Sármos George


Igenis álmodozhatsz és hiheted azt, hogy egy napon Mrs. Clooney leszel. Ez persze nem valószínű, sőt, de álmodozni szabad és kell is! Ettől lesz kerek a világ.

 16909_no_5
6. Csaj Tv


Ugly Betty, Született feleségek, Topmodell leszek, Szex és New York és a többi, ez mind neked, nekünk, nőknek készültek. Még jobb, hogy remek alkalom arra egy-egy ilyen sorozat, hogy összegyűlj a csajokkal, nyalánkságokkal körülbástyázva magatokat, és jókat pletyizettek.

 16910_no_6
7. A smink varázsereje


Pattanások vagy táskák? Ugyan! A smink erejének köszönhetően így is el tudod a pasikat varázsolni. Pasi? Na és? Zavarja, hogy amíg pisil, te ott sminkelsz? Ha igen, mondd meg neki, úgy döntöttél, ezt a sminket nem pazarlod itthonra, inkább elmész a csajokkal valahova.

 16911_no_7
8. Szexi vagy! És kész!


Ha a pasid pólóját viseled otthon, szexi vagy benne. Ha felveszel egy szép nőies ruhát, akkor meg gyönyörű. Egy csodás fehérnemű pedig lépcső a mennyországba a pasidnak és így persze neked is. Hatalmas fegyver a kezedben a nőiességed kihangsúlyozása, élj vele bátran!

 16912_no_8
9. A titkos női nyelv


Anélkül is megértjük egymást, hogy bármit is hosszasan kéne magyarázni. Tény, hogy néha még szavakra sincs szükség, a gesztusok és a hangok elegendőek. Egy northampton-i tanárnő, kísérlet céljából csak arckifejezésekkel és kézmozdulatokkal beszélt a barátnőjéhez egy héten keresztül és tökéletesen megértették egymást. Ezt egy pasival megpróbálni is felesleges lenne.

 16913_no_9
10. Mindig jó


Lehetsz szingli, vagy házas, vagy éppen elváltál, nem számít, bármit teszel, jól teszed, a lényeg, hogy érzed jól magad a bőrödben, hiszen nő vagy!

 16914_no_10

(forrás: noiportal)