♥♥♥♥ Hogy mire nem képes az ember csak azért, hogy minél több lájkot mondhasson a magáénak?! Ez az aranyos animációs film újra bebizonyítja nekünk, hogy egyesek bizony akár a végletekig is elmennek annak reményében, hogy az övéké legyen a legtöbb lájk.

 

Egy francia iskola, az ArtFx készítette ezt a mindössze két és fél perces animációs filmet, mely nagyon meglepően végződik.
A történet kezdetén minden tökéletesnek tűnik: a tágas, modern lakásba besüt a nap, minden idilli, olyan nyugis vasárnap délelőtti hangulat uralkodik a lakáson. Vihar előtti csend -, mint később ki is derül. Egy csinos, fiatal, szőke hölgy éppen a kanapén nézegeti a táblagépén található fotókat. Elégedetten nyugtázza, hogy egyelőre ő kapta meg a legtöbb lájkot, egyedül őt illeti meg a szelfik királynője előkelő címe. Ám ekkor hirtelen rájön, hogy valaki másnak sajnos sikerült őt leköröznie, hiszen másnak is van cuki kiscicája, akivel még cukibb szelfiket lehet készíteni. De őt nem olyan fából faragták!

ERRŐL TUDNIA KELL  Félresikerült telefon lopás

 

Az eltökélt fiatal lány felpattan a kényelmes kanapéról, megragadja az éppen dolgát végezni készülő kicsinek már egyáltalán nem mondható cicáját, hiszen ő már most tudja, hogy pár percen belül élete legeslegjobb macskás szelfijét fogja lefotózni.
Végül igaza is lesz, sajnos azonban a szelfik királynője címet nem adják olyan könnyen! A cicának nagyon sürgős a dolga, szeretne már végre eljutni arra az átkozott cica-WC-re, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ne jöjjön össze az a nagyon tuti macskás szelfi. De mit ad Isten?! Pont a cica lesz az, aki végül megnyomja a megfelelő gombot, és meg is van az a menő szelfi. Sőt, kis mancsával még ki is posztolja a közösségi oldalakra. De vajon megérte-e a gazdijának, hogy ilyen drága árat fizetett egyetlen egy fotóért? És még mondja valaki, hogy a macskák nem okosak!

 

O.M.

 

Hozzászólás